- Konu Sahibi hayatkadereinat
Merhaba kizlar bgun kan testi yaptırdım. Sonuç 222. Pozitif ama anlamadigm.su bana 1 1.5 aylik hamile denmis ama bu değere göre ben adetten hemen sonra mi hamile kalmışım önce mi cok merak ediyorum s.a.t ise 27ocak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5-6 haftalık olamaz değer henüz düşük
Ablam ilk kan tahlili yaptırdığında değeri 36.000'di ve 6 haftalık demişlerdi
Slm kızlar banada bi yardım edın adetıme bıgun kala test yaptım negatıf sımdı ise ıkıgun geçti umutlansam mihiç sancımda yok normalde adete iki gün kala sancı akıntı belırtı muhakkak olurdu
hayırlı olsun canım sonuç pozitif iki gün arayla tekrar kan ver en Az ikiye katlaması lazım geç döllenme olabilir.Kızlar merhaba yenı katıldım aranıza.Son adet tarihim 14 temmuz adetım 4 gün gecikti bugun kan testı yaptırdım sonuç kısmında h 15,60 yazıyo sizce hamilemiyim teşekkürler
Amin İnşAllah teşekkür ederim bilginiz için Rabbım tüm isteyenlerede nasıp etsınhayırlı olsun canım sonuç pozitif iki gün arayla tekrar kan ver en Az ikiye katlaması lazım geç döllenme olabilir.
Allah sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallahAmin İnşAllah teşekkür ederim bilginiz için Rabbım tüm isteyenlerede nasıp etsın
Amin cümlemize İnşAllahAllah sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah