Beta HCG anormal mi artıyor?

iLk

AkreP
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
894
147
363
Samsun
Merhaba Kızlar,

Pazartesi günü özelde Beta 16,90 çıktı.
Perşembe günü de sağlık ocağında kan vermiştim sonucu az önce çıktı (Yani 4 gün sonra).
İki günde bir %66-%100 artış beklenir diye söyleniyor; bu bilgiye göre çıkan değer fazla değil mi?

24 Şubat regl günümdü. Bugün gecikmemin 3. günü. 1 hafta daha bekleyip kadın doğuma öyle gitmeyi düşünüyordum ama bu durum beni biraz endişelendirdi.

Bugün tekrar baktırsam mı HCG’ye, yoksa beklesem mi?

Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 (3 gün gecikme)
6 Mart Pzartesi 22.517 (10 gün gecikme) : Kese ve yolk bugün göründü.

Eklentiler

• 835CBCBA-8E2F-4038-A764-7DC4B0F4E032.webp
    835CBCBA-8E2F-4038-A764-7DC4B0F4E032.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 652
Son düzenleme:
Kızlar,

Kimseden ses çıkmayınca ben gittim test verdim. 1.037 çıktı. Normal mi bu şekilde yükselmesi? Olumsuz bir duruma işaret eder mi 🥹 Benzer durumu yaşayan var mı aranızda?

Eklentiler

• 597592B2-95A0-4954-AA37-F728AF1606EE.webp
    597592B2-95A0-4954-AA37-F728AF1606EE.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 489
Canım değerin baya iyi çıkmış muayeneye gitmelisin bence görünür çünkü

Çokta bilgim yok ama bana normal geldi. Benimde 6 günde 10 katı artmıştı. Bak koyuyorum. Hayırlı olsun bence 🤩

Eklentiler

• D696BE6B-BD12-4B60-85FA-F1C2B55385D0.webp
    D696BE6B-BD12-4B60-85FA-F1C2B55385D0.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 827
Çokta bilgim yok ama bana normal geldi. Benimde 6 günde 10 katı artmıştı. Bak koyuyorum. Hayırlı olsun bence 🤩

Aa evet senin değerlerinde çok yükselmiş. Sevindim ☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Keseyi ne aman görebildin?

Aa evet senin değerlerinde çok yükselmiş. Sevindim ☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Keseyi ne aman görebildin?
Amin inşallah 🍀 ben 12 aralıkta gittiğimde kese göründü ama içinde bebek görünmedi 20 sinde gittiğimde keseyi ve bebeği tam görebildik. Bat 11 kasımdı. Bildiğim kadarıyla 1500-2000 arasında görülüyor tabi kişiden kişiye değişebilir.

Amin inşallah 🍀 ben 12 aralıkta gittiğimde kese göründü ama içinde bebek görünmedi 20 sinde gittiğimde keseyi ve bebeği tam görebildik. Bat 11 kasımdı. Bildiğim kadarıyla 1500-2000 arasında görülüyor tabi kişiden kişiye değişebilir.
6 haftalıkken net görmüş oluyorsun sanırım Sata göre.
Benim henüz 3+5 günlük. Haftaya göre mi Betaya göre mi değerlendirmeli bilemedim. En iyisi bir hafta daha beklemek gibi görünüyor. Sabır 🤲🏻

Bence beta daha sağlıklı çünkü ben 6 da gördüm keseyi ama bebeği 8 de gördüm. Grubumuzda 6 da ikisini de gören vardı. Daha garanti istiyorsan tabi biraz beklemekte fayda var 🍀 inşallah sağlıkla mutlulukla güzel haberler alırsın 🍀

6 haftalıkken net görmüş oluyorsun sanırım Sata göre.
Benim henüz 3+5 günlük. Haftaya göre mi Betaya göre mi değerlendirmeli bilemedim. En iyisi bir hafta daha beklemek gibi görünüyor. Sabır 🤲🏻
Aslında ikisi de orantılı konular. Beta ve hafta sayısı çok önemli.
Bebeğiniz daha küçük muhtemelen kese görünmeyecektir. Ama doktor kontrolüm başlasın en azından diyorsanız gidin bir doktora.
Betanın düzenli artması sağlıklı bir gebelik başlangıcı olarak kabul edilir. Hayırlı olsun ❤️

• Beğen
Reactions: iLk
Aslında ikisi de orantılı konular. Beta ve hafta sayısı çok önemli.
Bebeğiniz daha küçük muhtemelen kese görünmeyecektir. Ama doktor kontrolüm başlasın en azından diyorsanız gidin bir doktora.
Betanın düzenli artması sağlıklı bir gebelik başlangıcı olarak kabul edilir. Hayırlı olsun ❤️
Haftaya göre HCG artışı yüksekmiş gibi düşündüm değeri görünce ama endişelenmeyi gerektirecek bir durum değil sanırım.

Aile hekimi kontrolünde bir hafta daha sabretmek niyetindeyim ☺️
Allah razı olsun 🤲🏻🤍

Bence beta daha sağlıklı çünkü ben 6 da gördüm keseyi ama bebeği 8 de gördüm. Grubumuzda 6 da ikisini de gören vardı. Daha garanti istiyorsan tabi biraz beklemekte fayda var 🍀 inşallah sağlıkla mutlulukla güzel haberler alırsın 🍀
Amin canım. Senin örneğin içimi rahatlattı. Allah razı olsun 🤲🏻 Sanırım bekleyeceğim.

Haftaya göre HCG artışı yüksekmiş gibi düşündüm değeri görünce ama endişelenmeyi gerektirecek bir durum değil sanırım.

Allah razı olsun 🤲🏻🤍
Çok güzel ilerlemiş maşallah korkulacak bir durum değil bu bebek güzel büyüyor

Allah razı olsun 🤲🏻🤍
Artış varsa korkulacak Hiçbirsey yoktur zaten. Endişe etmeyin. Zaten artışın bir öncekinden yüksek çıkması beklenen bir durum.
O zaman aile hekimi ile devam edin. Haftaya kadın doğuma gidersiniz ❤️

• Beğen
Reactions: iLk
Artış varsa korkulacak Hiçbirsey yoktur zaten. Endişe etmeyin. Zaten artışın bir öncekinden yüksek çıkması beklenen bir durum.
O zaman aile hekimi ile devam edin. Haftaya kadın doğuma gidersiniz ❤️

İnşallah canım, Allah hayırlara ulaştırsın 🤲🏻 Desteğin için teşekkür ederim 🤍

Merhaba Kızlar,

Pazartesi günü özelde Beta 16,90 çıktı.
Perşembe günü de sağlık ocağında kan vermiştim sonucu az önce çıktı (Yani 4 gün sonra).
İki günde bir %66-%100 artış beklenir diye söyleniyor; bu bilgiye göre çıkan değer fazla değil mi?

24 Şubat regl günümdü. Bugün gecikmemin 3. günü. 1 hafta daha bekleyip kadın doğuma öyle gitmeyi düşünüyordum ama bu durum beni biraz endişelendirdi.

Bugün tekrar baktırsam mı HCG’ye, yoksa beklesem mi?

Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 (3 gün gecikme)
6 Mart Pzartesi 22.517 (10 gün gecikme) : Kese ve yolk bugün göründü.
Bu yazdiginiz da ki regle 4 gun kala olayi bana umut oldu transfer sonrasi 9.gun b-hcg 15 geldi ama normal sartlarda regle 4 gun var insallah bnm ki de sizinki gibi artar

Bu yazdiginiz da ki regle 4 gun kala olayi bana umut oldu transfer sonrasi 9.gun b-hcg 15 geldi ama normal sartlarda regle 4 gun var insallah bnm ki de sizinki gibi artar
Maşallah. Hemen hemen aynı değerle başlamış sizin de ☺️ Çok sevindim 🤍 Allah bebeğinize sağlıklı ömür nasip etsin 🤲🏻🤍 Sağlıkla dünyaya gelsin 🤲🏻 İlk bebek mi sizin de?

Back
X