Ah insallah hayirlisiyla diyelimMaşallah. Hemen hemen aynı değerle başlamış sizin deÇok sevindim
Allah bebeğinize sağlıklı ömür nasip etsin
Sağlıkla dünyaya gelsin
İlk bebek mi sizin de?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah insallah hayirlisiyla diyelimMaşallah. Hemen hemen aynı değerle başlamış sizin deÇok sevindim
Allah bebeğinize sağlıklı ömür nasip etsin
Sağlıkla dünyaya gelsin
İlk bebek mi sizin de?
Allah bağışlasın yavrunuzuAh insallah hayirlisiyla diyelimyok ilk degil 3.tup bebek denemem 1.denemeden 1 oglum var 2.de düşük oldu bu seferkinde de boyle geldi sonuclar ama bakalim pazartesi tekrar kan verecegim
Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Değerin normal artıyor bence, maşallah. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsinMerhaba Kızlar bende gebeliğimi pazartesi akşam saat 9 da kan testi vererek öğrendim değer 76.6 çıktı 2 gün sonra yani çarşamba sabah 10 gibi kan verdim ve değer 125 olmuştu sizce normal mi sonrasında da kan vermedim 20 sinde kadın doğuma randevu aldım
Teşekkür ederim evet ilk gebelik ama 2 katına çıkmayınca biraz endişe ettimGözün aydın canım, hayırlı olsun. Değerin normal artıyor bence, maşallah. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsinİlk gebelik mi senin de?
%65 artış gayet normal canım verdiğin süre aralığı için. İnsan okuduklarına göre değerlendirince endişeleniyor tabi. Ben de çok yükseliyor diye endişelenmiştimTeşekkür ederim evet ilk gebelik ama 2 katına çıkmayınca biraz endişe ettim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız%65 artış gayet normal canım verdiğin süre aralığı için. İnsan okuduklarına göre değerlendirince endişeleniyor tabi. Ben de çok yükseliyor diye endişelenmiştimŞu an için bir sıkıntı yok Elhamdülillah. Daha yolun başındayız tabi; Rabbimiz neyi nasip edecek bakalım. Sağlıklı bir gelişim nasip etsin Allah hepimizin bebeğine
![]()
Olmadi kizlar 3 e düştü b-hcg.Amin insallah yazarim tabii ki
Olmadi kizlar 3 e düştü b-hcg.![]()