Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence az gibi istersen bi iki gün daha bekle keseyi görebilmek içinMerhaba. Hamileliğimi 119 ile öğrendim. Sonraki değerlerim 48 saat arayla 206 420 çıktı. 55 saat sonra son değerim 995 çıktı. Yarın kese randevum var ama endişeliyim. Değerlerim normal mi sizce yoksa az mı?
Merhaba. Sağlıklı gebelik olması artık tıbben zor. Değerleriniz yeteri kadar artmıyor. Aynı şeyi iki kere yaşadım benim gibi olup da doğuranı da hiç görmedim. Siz kendinizi her şeye hazırlayın, yine de bir mucize olur belki bilinmez, son değeriniz bir tık daha iyi sanki.teşekkür ederim. Kese görmek açısından değil de sağlıklı gebelik midir sizce o yönden merak ediyorum daha çok. Doktor rahminde kalınlaşma var dış gebeliğe benzemiyor dedi ama biraz endişeliyim.
Bence değerleriniz gayet güzel önemli olan iki kat artması sondaki değerde 2 kat artmış sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba. Hamileliğimi 119 ile öğrendim. Sonraki değerlerim 48 saat arayla 206 420 çıktı. 55 saat sonra son değerim 995 çıktı. Yarın kese randevum var ama endişeliyim. Değerlerim normal mi sizce yoksa az mı?
Neden iki katı artmış işte. Benim de böyle olmuştu ama tabiki kese görmek için erkenMerhaba. Sağlıklı gebelik olması artık tıbben zor. Değerleriniz yeteri kadar artmıyor. Aynı şeyi iki kere yaşadım benim gibi olup da doğuranı da hiç görmedim. Siz kendinizi her şeye hazırlayın, yine de bir mucize olur belki bilinmez, son değeriniz bir tık daha iyi sanki.
Yani bence de bakalım. Keseyi görsün o zaman konuşalım yeterli mi diye inşallah yeterlidir ne diyim. Bana artışlar dengesiz geldi.Neden iki katı artmış işte. Benim de böyle olmuştu ama tabiki kese görmek için erken.
Sizin betalarınız nasıldı? İlk defa bir yoruma böyle yazan görüyorum. Aylarca birinin bunu yazmasını beklemiştimNeden iki katı artmış işte. Benim de böyle olmuştu ama tabiki kese görmek için erken
Iki kat artis olmus neden boyle dediniz ki?Merhaba. Sağlıklı gebelik olması artık tıbben zor. Değerleriniz yeteri kadar artmıyor. Aynı şeyi iki kere yaşadım benim gibi olup da doğuranı da hiç görmedim. Siz kendinizi her şeye hazırlayın, yine de bir mucize olur belki bilinmez, son değeriniz bir tık daha iyi sanki.
Iki kat artis olmus neden boyle dediniz ki?
Benim de degerlerim bunun gibi artmisti, vajinal usgden keseyi 2000 sonrasinda gormustum
Aslinda iki kati bile degil %66 artsa yeterli 48 saatte. Doktorum boyle soylemisti. 22. Haftaya girdik henuz dogurmadim ama arkadasin artislari iyi bence suanlik. Size de gecmis olsun dilerimBenim de bu şekilde arttı fakat iki kere boş gebelik yaşadım. O yüzden bana artış az geldi. 48 saatte iki katı ve fazlası artması gerekiyor diye düşündüm. Tabi sonradan toparlayabilir bilemiyorum. Sizler sağlıklı doğum yaptıysanız ne güzel. Benim öyle olmadı hep ucu ucuna arttı bazen iki katı bazen de iki katından az. O sebeple söyledim.
Keseyi bugün görebildi doktorum kalp atışı için randevu verdi bakalım umarım yolunda giderNeden iki katı artmış işte. Benim de böyle olmuştu ama tabiki kese görmek için erken
Bugün gördük keseyi bakalım doktor artışların iyi diyor ama ilk aylar zaten hep bir risk herşey yolunca olsa bile. Dilerim devam ederNeden iki katı artmış işte. Benim de böyle olmuştu ama tabiki kese görmek için erken
Geçmiş olsun sizlere. Umarım tekrar çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsinizMerhaba. Sağlıklı gebelik olması artık tıbben zor. Değerleriniz yeteri kadar artmıyor. Aynı şeyi iki kere yaşadım benim gibi olup da doğuranı da hiç görmedim. Siz kendinizi her şeye hazırlayın, yine de bir mucize olur belki bilinmez, son değeriniz bir tık daha iyi sanki.
Amin inşallah sizin için de öyle olur.Geçmiş olsun sizlere. Umarım tekrar çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz![]()