Beta hcg artış nasıl ?

Sena3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
216
157
33
26
Kızlar ben geç döllenme ile hamileyim şuan. Ocağın 4 de adet olmam gerekiyordu olmadım sonra
8 ocakta kan testi verdim beta 11, 5 çıktı
9 ocakta 32
10 ocakta 120
14 ocakta 930 çıktı sizde değerlerim nasıl normalde iki güne bir iki kar olması gerek fazla artmış geldi bana ikiz olabilme olasılığı nedir ?

Merhaba degerlerınız cok guzel fakat beta ile ikiz gebelik anlamak cok zor benımde bu sekılde fazla artış göstermişti tek gebelik vardı 1500ü gectıkten sonra vajınal ultrasyonla kese yada keseler cok rahat gozukebılır gönlünüzce olsun

Takılma oralarına ikizde bambaşka yükseliyor. Benim 157den bir haftada 3789a çıktı doktor ikinci bi kese var mı vs diye çok baktı normal tek gebelikti. Yani sanmıyorum tektir gayette normal yükseliyor

Beta hcg degeri ile anlasilmaz ki gebeligin çoğul olup olmadığı doktor ultrasonda görebilir.

Çarşamba keseye bakalım dedi umarım kese görünür çok teşekkğr ederim

Merhaba herkese benimde çatlarma iğnesi tedavisi ile gebeleğim bu ay oluştu şükürler olsun ve gebeliğimiz adetime 6 gün kala öğrendim benimde artışım şu şekilde ilerledi ve birden yükseldi 17.ocak salı günü doktor kontrolüm vardı tek kese göründü ama doktorum ikiz olabilir dedi değerine göre 5.haftamdayım 5+4 tü salı günü bi bilgim olmadığı için görüşlerinizi bekliyorum;
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
17.ocak 10240.58
şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…