• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artış ?

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Merhabalar iki gün ara ile beta hcg sonuçlarım su şekilde
2 mayıs : 144
4 mayıs : 369
6 mayıs:658
Sizce nasıl arkadaşlar değerler 4 mayısta ki yani 369 çıkan sonucu tıp merkezinde vermiştim diğer ikisi aynı hastanede

Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim

Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim
Kesenin görüldüğü değer iyi önemli olan kesenin görülmesi sonrasında beta takibi yapılmıyor zaten

Kesenin görüldüğü değer iyi önemli olan kesenin görülmesi sonrasında beta takibi yapılmıyor zaten
Farklı hastaneden veridgim için o gün yine istedi doktorum sonrasını yapincada korktum acaba birşey mi oldu diye . Daha önce bir düşüğüm oldu şuan da düşük riskim var korkuyorum bu yüzden

Farklı hastaneden veridgim için o gün yine istedi doktorum sonrasını yapincada korktum acaba birşey mi oldu diye . Daha önce bir düşüğüm oldu şuan da düşük riskim var korkuyorum bu yüzden
Merhaba ne yaptınız acaba bugün doktora gidebildiniz mi

Merhaba ne yaptınız acaba bugün doktora gidebildiniz mi
Evet gittim doktora çok şükür güzel konuştu benimle şuan için kesemde büyümüştü haftaya Allah nasip ederse kalp atışlarıni duymaya gideceğiz düşünüp sorduğunuz için çok teşekkür ederim rabbim ne isteğiniz varsa kabul etsin inşallah 💗🙏

Evet gittim doktora çok şükür güzel konuştu benimle şuan için kesemde büyümüştü haftaya Allah nasip ederse kalp atışlarıni duymaya gideceğiz düşünüp sorduğunuz için çok teşekkür ederim rabbim ne isteğiniz varsa kabul etsin inşallah 💗🙏
Maşallah size 🧿 artış değerlerimiz nerdeyse aynı ❤️

Aaaa çok iyi siz de mi haftaya kalp atışı için gidecekseniz💗
Haftaya vs demedi doktor. Önce kese görelim dedi. Dün akşamdan beri sol omzumdan sırtıma aşağı kulunç girdi. Cereyanda mı kaldım bilmiyorum. Nefes aldırmıyor resmen o kadar çok ağrıyor ki. Hareket edemiyorum. Kas gevşetici iğne hap ya da jel riskli olur değil mi bu kadar erken gebelikte. Acı içinde kıvranıyorum dün akşamdan beri

Haftaya vs demedi doktor. Önce kese görelim dedi. Dün akşamdan beri sol omzumdan sırtıma aşağı kulunç girdi. Cereyanda mı kaldım bilmiyorum. Nefes aldırmıyor resmen o kadar çok ağrıyor ki. Hareket edemiyorum. Kas gevşetici iğne hap ya da jel riskli olur değil mi bu kadar erken gebelikte. Acı içinde kıvranıyorum dün akşamdan beri
Bendede aynı durum oldu kullanma sakın söylediğin şeyleri iyi değilmiş bende sormuştum

Yok kullanmadım zor dayandım ama çok ağladım ağrıdan 2 gün boyunca. Parol bile içmedim
Aynen bende öyle sabaha kadar kıvrandım durdum ama içmedim benim değerler çok düşük çıkıyordu dış gebelik belirtisi diye o kadar korkmuştum ki şükür çıkmadı keseyi gördük geçen hafta yarın tekrar kontrolümüz var bu süreçte kimseyi dinlememem gerektiğini öğrenmiş oldum

Aynen bende öyle sabaha kadar kıvrandım durdum ama içmedim benim değerler çok düşük çıkıyordu dış gebelik belirtisi diye o kadar korkmuştum ki şükür çıkmadı keseyi gördük geçen hafta yarın tekrar kontrolümüz var bu süreçte kimseyi dinlememem gerektiğini öğrenmiş oldum
Nerdeyse aynı aslında bizim. Dış gebelik diyen doktor mu.

Nerdeyse aynı aslında bizim. Dış gebelik diyen doktor mu.
Doktor kimyasal olabilir dedi tüp bebek tedavisi gördüm ben test günü gittiğimde 49 çıktı değerim kimyasal olabilir tedaviyle olduğu için dış gebelik ihtimali çok az dedi ama ben buradaki yorumlardan çok etkilenmiştim haftasonu kanaman başlayabilir eğer adet olmazsan pazartesi gelirsin dedi gittim 68 çıkınca moralim daha çok bozuldu iki gün sonra 110 sonra 220 çıktı aşırı düşük geliyordu bana ki öyle genele göre ama Allahtan umut kesilmez dedim beklicez dedi haftaya kadar o ara muayene gününü beklerken lekenmem oldu 2 gün sonrada kanama oldu tamam dedim heralde kesin kimyasal ben omuz ağrımdan çok korkuyordum acile gittik gece kan testi yaptı 3353 çıktı değerim Allah’ıma bin şükür 5 gün sonra keseyi gördük yârında inşallah kalp atışı için çağırdı şuan onun stresini yaşıyorum

Back
X