Hay ağzınız bal yesin. Şu dilisyonlu nedir, niye ona ihtiyaç vardır diye o kadar araştırdım bulamadım. Çok teşekkür ederim daha da rahatladı içim. Güzel dileğiniz için de teşekkür ederimDeğeriniz binden yukarısı ise bazi eski cihazlar okumuyor o yüzden belirli bir sıvısı var onla karıştırıp ölçüm oluyor dilisyonlu demesinin anlamı odur.
Eski Laborantım bu arada.
Gebeliğiniz hayırlı olsın sağlıkla gelişsin inş
Rica ederim keşke konunuzu açar açmaz görseydim ozaman rahatlatsaydım siziHay ağzınız bal yesin. Şu dilisyonlu nedir, niye ona ihtiyaç vardır diye o kadar araştırdım bulamadım. Çok teşekkür ederim daha da rahatladı içim. Güzel dileğiniz için de teşekkür ederim
Aminn inşallah. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Bir şey sorabilir miyim? Peki bu dilisyonluda artış kaç kat olmali? 1358'den 6238'e yükseldi. Normal mi yükselişi?Rica ederim keşke konunuzu açar açmaz görseydim ozaman rahatlatsaydım sizi
Sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin rabbim inş isteyenlerede tez vakitte nasip etsin
Kaç gün sonra arttı canımAminn inşallah. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Bir şey sorabilir miyim? Peki bu dilisyonluda artış kaç kat olmali? 1358'den 6238'e yükseldi. Normal mi yükselişi?
2 gün içinde bu değere ulaştı. Çok sevindim ya. Tekrar teşekkür ederimKaç gün sonra arttı canım
Maşallah ama artışınız cok güzel dilisyonda aynı normal betahcg gibi artış oluyor yani esktra bir artış ölçüleri söz konusu degil 2 günde 2 kat normalde oda ögle dilisyon cihazda ölçmeyi sağlıyan bir solusyondur
Cihazları eski oldugunda tam ölçüm yapamiyor demekki
İkiz olabilirmi maşallah değer baya artmış2 gün içinde bu değere ulaştı. Çok sevindim ya. Tekrar teşekkür ederim ☺
Ablamın iki bebekleri var ama. Kese tek göründü. Bilmem ki sonradan görünebilir mi? Açıkçası ikiz olmasindan korkuyorum. Olsaydı şimdi görünür müydü?İkiz olabilirmi maşallah değer baya artmış
Tek kese ikizi diye bir ihtimal söz konusu olabilir bebegi gördünüz müAblamın iki bebekleri var ama. Kese tek göründü. Bilmem ki sonradan görünebilir mi? Açıkçası ikiz olmasindan korkuyorum. Olsaydı şimdi görünür müydü?
Bebeği göremedik sadece keseyi gördük. Ay sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Olabilir mi cidden ya?Tek kese ikizi diye bir ihtimal söz konusu olabilir bebegi gördünüz mü
Ailenizde ikiz öyküsü varsa olur neden olmasın ihtimal tabi belkide tektir bebeği gördüğünüz zaman bu gizem ozaman çözülür tek mi ikizmi diyeBebeği göremedik sadece keseyi gördük. Ay sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Olabilir mi cidden ya?
Hadi bakalım.icime kurt düştü şimdi bekle bekleyebilirsenAilenizde ikiz öyküsü varsa olur neden olmasın ihtimal tabi belkide tektir bebeği gördüğünüz zaman bu gizem ozaman çözülür tek mi ikizmi diye
Belirtileriniz nelerdi acabaHadi bakalım.icime kurt düştü şimdi bekle bekleyebilirsen
Çok teşekkür ederimBelirtileriniz nelerdi acababu arada Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ❤
Peki adet doneminizde göğüs agrisi oliyormuydu yoksa ilk defami oldu ben ayirt edemiyorum çünkü var diye dusunuyorum göğüslerim ağrıyor adet donemimde ve bütün umitlerim gidiyorÇok teşekkür ederim ☺ Sinirlilik hâli, goguslerde ağrı, kasık ağrısı gibi belirtilerim oldu.
Benim adet döneminde göğüslerim agrimaz, bir farklılık olduğu çok belliydi yani. Bilemiyorum ki herkeste farklı olabiliyormus belirtiler. Mesela daha anca bugün midem bulandı benim.Peki adet doneminizde göğüs agrisi oliyormuydu yoksa ilk defami oldu ben ayirt edemiyorum çünkü var diye dusunuyorum göğüslerim ağrıyor adet donemimde ve bütün umitlerim gidiyor
Cok teşekkür ederim saglikla büyüsün kucaginiza alin insaAllahBenim adet döneminde göğüslerim agrimaz, bir farklılık olduğu çok belliydi yani. Bilemiyorum ki herkeste farklı olabiliyormus belirtiler. Mesela daha anca bugün midem bulandı benim.
Amin, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Cok teşekkür ederim saglikla büyüsün kucaginiza alin insaAllah❤
canım bhcg değerin sonrasında nasıl arttı ve suan hamılelıgın saglık lı mıPerşembe gel demişti. Beklemeye karar verdim.
Bir daha bakmadık değere. Sonrasında keseyi gördük kalp atışını duyduk şükür. Şimdi kocaman oldu. Haftaya da ikili taramam var. İnşallah o da güzel gelecek. Bebiş de buradacanım bhcg değerin sonrasında nasıl arttı ve suan hamılelıgın saglık lı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?