Beta Hcg artışı nasıl? Lütfen bakın.

Hay ağzınız bal yesin. Şu dilisyonlu nedir, niye ona ihtiyaç vardır diye o kadar araştırdım bulamadım. Çok teşekkür ederim daha da rahatladı içim. Güzel dileğiniz için de teşekkür ederim

Hay ağzınız bal yesin. Şu dilisyonlu nedir, niye ona ihtiyaç vardır diye o kadar araştırdım bulamadım. Çok teşekkür ederim daha da rahatladı içim. Güzel dileğiniz için de teşekkür ederim
Rica ederim keşke konunuzu açar açmaz görseydim ozaman rahatlatsaydım sizi
Sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin rabbim inş isteyenlerede tez vakitte nasip etsin

Rica ederim keşke konunuzu açar açmaz görseydim ozaman rahatlatsaydım sizi
Sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin rabbim inş isteyenlerede tez vakitte nasip etsin
Aminn inşallah. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Bir şey sorabilir miyim? Peki bu dilisyonluda artış kaç kat olmali? 1358'den 6238'e yükseldi. Normal mi yükselişi?

Aminn inşallah. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Bir şey sorabilir miyim? Peki bu dilisyonluda artış kaç kat olmali? 1358'den 6238'e yükseldi. Normal mi yükselişi?
Kaç gün sonra arttı canım
Maşallah ama artışınız cok güzel dilisyonda aynı normal betahcg gibi artış oluyor yani esktra bir artış ölçüleri söz konusu degil 2 günde 2 kat normalde oda ögle dilisyon cihazda ölçmeyi sağlıyan bir solusyondur
Cihazları eski oldugunda tam ölçüm yapamiyor demekki

2 gün içinde bu değere ulaştı. Çok sevindim ya. Tekrar teşekkür ederim

İkiz olabilirmi maşallah değer baya artmış
Ablamın iki bebekleri var ama. Kese tek göründü. Bilmem ki sonradan görünebilir mi? Açıkçası ikiz olmasindan korkuyorum. Olsaydı şimdi görünür müydü?

Tek kese ikizi diye bir ihtimal söz konusu olabilir bebegi gördünüz mü
Bebeği göremedik sadece keseyi gördük. Ay sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Olabilir mi cidden ya?

Ailenizde ikiz öyküsü varsa olur neden olmasın ihtimal tabi belkide tektir bebeği gördüğünüz zaman bu gizem ozaman çözülür tek mi ikizmi diye
Hadi bakalım.icime kurt düştü şimdi bekle bekleyebilirsen

Belirtileriniz nelerdi acababu arada Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim Sinirlilik hâli, goguslerde ağrı, kasık ağrısı gibi belirtilerim oldu.

Çok teşekkür ederim ☺ Sinirlilik hâli, goguslerde ağrı, kasık ağrısı gibi belirtilerim oldu.
Peki adet doneminizde göğüs agrisi oliyormuydu yoksa ilk defami oldu ben ayirt edemiyorum çünkü var diye dusunuyorum göğüslerim ağrıyor adet donemimde ve bütün umitlerim gidiyor

Peki adet doneminizde göğüs agrisi oliyormuydu yoksa ilk defami oldu ben ayirt edemiyorum çünkü var diye dusunuyorum göğüslerim ağrıyor adet donemimde ve bütün umitlerim gidiyor
Benim adet döneminde göğüslerim agrimaz, bir farklılık olduğu çok belliydi yani. Bilemiyorum ki herkeste farklı olabiliyormus belirtiler. Mesela daha anca bugün midem bulandı benim.

Benim adet döneminde göğüslerim agrimaz, bir farklılık olduğu çok belliydi yani. Bilemiyorum ki herkeste farklı olabiliyormus belirtiler. Mesela daha anca bugün midem bulandı benim.
Cok teşekkür ederim saglikla büyüsün kucaginiza alin insaAllah

Reactions: Kuf
Ben gebeliğimi 14 ile öğrendim :) sonra sadece 1 kez bakıldı ve devam etti süreç. Çok takılmayın bu değerlere lütfen, erken döllenmesi var, geç döllenmesi var.

Reactions: Kuf
canım bhcg değerin sonrasında nasıl arttı ve suan hamılelıgın saglık lı mı
Bir daha bakmadık değere. Sonrasında keseyi gördük kalp atışını duyduk şükür. Şimdi kocaman oldu. Haftaya da ikili taramam var. İnşallah o da güzel gelecek. Bebiş de burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…