Beta HCG artışı normal mi ?!

edebiyat1

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
9
3
16
28
Merhabalar arkadaşlar 25 Aralık'ta beta HCG test yaptırdım 103.12 çıktı
28 Aralık yani bugün baktırdım 494.46 nasıl iyi mi?

Merhabalar arkadaşlar 25 Aralık'ta beta HCG test yaptırdım 103.12 çıktı
28 Aralık yani bugün baktırdım 494.46 nasıl iyi mi?
Merhaba beta hcg artarken , bi değişiklik hissettinizmi ?aslında merak ettigim , 2 kere kimyasal geçirdim , şimdide gogsumdeki sizi geciyo gibi hissediyorum, acaba yinemi kimyasal diye korkuyorum 😔

Merhaba beta hcg artarken , bi değişiklik hissettinizmi ?aslında merak ettigim , 2 kere kimyasal geçirdim , şimdide gogsumdeki sizi geciyo gibi hissediyorum, acaba yinemi kimyasal diye korkuyorum 😔
Canım insallah öyle degildir ama eger öyleyse de o bile şükür sebebi biliyomusun. Hem saglık sız döllenme oldugu da kimyasal dönüşür benimde ilk gebeliğin kimyasaldı. 2. deBen dıs gebelik gecirdim rabbim kimseye yasatmasın bu cok daha kötü ve kayıpları agır. Acı verici

Canım insallah öyle degildir ama eger öyleyse de o bile şükür sebebi biliyomusun. Hem saglık sız döllenme oldugu da kimyasal dönüşür benimde ilk gebeliğin kimyasaldı. 2. deBen dıs gebelik gecirdim rabbim kimseye yasatmasın bu cok daha kötü ve kayıpları agır. Acı verici
Çok geçmiş olsun sizede , hayırlısı olsun inşaallah, beklemekten başka care yok maalesef, isteyen herkese Allah nasıp etsin inşallah 🙏

Back
X