Beta hcg artışı ve kese

Aglayangelincicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
349
129
53
26
Hayırlı günler. 18 Ekim'de 5,82
28 Ekim'de 351,7
10 Kasım 3980

Artış nasıl sizce bugün doktora gittim kese aşağıda dedi ve lekelenmem var 6+2 haftalık hamileyim ama kesem 5 haftalıkmış doktor geç döllenme dedi ve progestan başladı.

Hayırlı günler. 18 Ekim'de 5,82
28 Ekim'de 351,7
10 Kasım 3980

Artış nasıl sizce bugün doktora gittim kese aşağıda dedi ve lekelenmem var 6+2 haftalık hamileyim ama kesem 5 haftalıkmış doktor geç döllenme dedi ve progestan başladı.
Gayet iyi dikkat edin yinede bende progesteron kullanıyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Merhabalar geçmiş olsun, bebeğiniz nasıl oldu yukarı çıktı mı kese , bende aynı durumu yaşıyorum o yüzden soruyorum
Çıktı canım ama ara ara lekelenmem oluyor 4-5 gün ama problem olmadığını söyledi doktorum. 12 haftalık olduk günde 2 tane progestan kullanıyorum. Ve sürekli dinleniyorum. Ayaklarını havaya kaldır ve dinlen canım ayağının altına yastık koy yada yere yat ayaklarını koltuğa uzat yat yarım saat benim böyle geçti

Çıktı canım ama ara ara lekelenmem oluyor 4-5 gün ama problem olmadığını söyledi doktorum. 12 haftalık olduk günde 2 tane progestan kullanıyorum. Ve sürekli dinleniyorum. Ayaklarını havaya kaldır ve dinlen canım ayağının altına yastık koy yada yere yat ayaklarını koltuğa uzat yat yarım saat benim böyle geçti
Kontrole kac gün sonra gittiğinizde cıkmıstı acaba ? bende dinleniyorum sürekli uzanıyorum ama ayaklarımı yükseğe koymaya biraz daha dikkat edeyim o zaman

Kontrole kac gün sonra gittiğinizde cıkmıstı acaba ? bende dinleniyorum sürekli uzanıyorum ama ayaklarımı yükseğe koymaya biraz daha dikkat edeyim o zama
Ertesi aksam çıkmış mıydı yani yukarıya? Ne güzel maşallah :) benide bir hafta sonra çağırdı Cumartesi gidicem şimdilik uzanıyorum devamlı
Yok canım kalp atışını duymaya gittiğimde çıkmıştı yukarıya yani ne zaman çıktı bilmiyorum adete göre 7+5 bebeğe göre 6+5 haftalıkken gittiğimde çıkmıştı

Back
X