- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ogretmen61
-
Hayırlı olsun , için i ferah tut belki çoğul gebeliktir,aklına kötüyü getirme,haftaya keseyi görürsün inşallahHerkese merhaba 15 temmuzda aşılama yaptırdım 2 gün önce beta hcg 368 çıkmıştı bugün ölçtürdüm 1099 çıkmış 3 kat artmış kötü mü dış gebelik olabilir mi?
Bence normal cnm kötüyü düşünme kötüyü çağırma yoksa öyle olur..Herkese merhaba 15 temmuzda aşılama yaptırdım 2 gün önce beta hcg 368 çıkmıştı bugün ölçtürdüm 1099 çıkmış 3 kat artmış kötü mü dış gebelik olabilir mi?
Pazartesi gidecem doktor iyi dedi sıkıntı etme dedi bakalımHayırlı olsun , için i ferah tut belki çoğul gebeliktir,aklına kötüyü getirme,haftaya keseyi görürsün inşallah
Anladım canım bi sorun olmasın da inşallahBenimde o şekildeydi günde 2 katı artış 2 günde 4 katı falan oluyordu.ikiz gebelikti biri beslenemediği için kendini yok ettii.İkiz gebelik olabilir
Benimde hep 3 kat artarak devam etmişti merak etmeyinHerkese merhaba 15 temmuzda aşılama yaptırdım 2 gün önce beta hcg 368 çıkmıştı bugün ölçtürdüm 1099 çıkmış 3 kat artmış kötü mü dış gebelik olabilir mi?
İkiz mi peki sizinBenimde hep 3 kat artarak devam etmişti merak etmeyin
Hayır değil ikiz olması için 4 kat artmalıymış diye biliyorumİkiz mi peki sizin
Erkek mi pekiHayır değil ikiz olması için 4 kat artmalıymış diye biliyorum
Evet erkekErkek mi peki
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet erkek ☺
Arkadaslar ben bisiy sormak istiyorum pazar gunu acilde baska bir sebebden dolayi kan testi yaptim beta hcg 0.18 cikti pazartrside baska bolume kan vermistim orda da baktilar 0.35 cikti bir artis soz konusu yarin yine baktiricam acaba gebeligin basi olabilirmi yeni gebe kalmos olabilirmiyim ve arris olrmu aklim karisti ilk defa bole bisey yasiyorum normalde 0.5 yada <5 oluyordu bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum ama
Gebe olmadimi biliyorum ama olma ihtimali varmifir bir gun arayala yukselme olmus sans eseri orendim.bende acaba yukselmeye devam edermi sonucta hamile oldunu orenen kisilerdede bir anda 5 uzerinde olmuyorki onun yukselmesi var doye dusunuyorum belki bir hafta sonra baksam daha yuksek olabilirmi yarin tekrardan baktiricam aded olmadim 23 gun oluyir olmayali normalde adedlerim duzensizdir ama bu degerlerin 1 ghn arayala degismesi kavami karistirdiUfak tefek oynamalar olabilir canım. Artmış diyebilmek için 0 ın yükselmesi gerekir <5 olan değerler negatif sayılıyor zaten
Gebe olmadimi biliyorum ama olma ihtimali varmifir bir gun arayala yukselme olmus sans eseri orendim.bende acaba yukselmeye devam edermi sonucta hamile oldunu orenen kisilerdede bir anda 5 uzerinde olmuyorki onun yukselmesi var doye dusunuyorum belki bir hafta sonra baksam daha yuksek olabilirmi yarin tekrardan baktiricam aded olmadim 23 gun oluyir olmayali normalde adedlerim duzensizdir ama bu degerlerin 1 ghn arayala degismesi kavami karistirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?