• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı yardım?

Senin degerin kacti ilk testinde benim yuksek degil iste sorun orda yukselirmi diyorum

e

Ben 3 ya da 4.gun gecikme ile kan verdim 7075 falandi. Senin kac suan? Bu degisiyo canim. Mesela ilk gebeligimi (kurtaj oldum) 450 ile ogrenmistim. Ablam 300le falan ogrendi.
Onemli olan 2 gunde bir en az yuzde 60 artis. 15le ogrenip saglikli gebelik yasayan da var yani.

Ben 3 ya da 4.gun gecikme ile kan verdim 7075 falandi. Senin kac suan? Bu degisiyo canim. Mesela ilk gebeligimi (kurtaj oldum) 450 ile ogrenmistim. Ablam 300le falan ogrendi.
Onemli olan 2 gunde bir en az yuzde 60 artis. 15le ogrenip saglikli gebelik yasayan da var yani.
Canim aslinda benim ole elle tutulir bir hormon seviyem yok ben normalde test yaptigimda .0 5 felandi pazar gecesi acilde orendim bir rahatsizliktan dolayi .0.18 olmis bir gun sonra pazartrside baska bolume giddim o benden daha onceden istemisti hcg yi ama pazar aksamai gidmez zordunda kaldim pazar aksami 0 18 di pazartesi verdim kanda da 0 35 cikti yarin yine yapicam sizce artik olurmu adedim 23 gun gecikti acaba gec dollenme olurmu diye soruyorum

Canim aslinda benim ole elle tutulir bir hormon seviyem yok ben normalde test yaptigimda .0 5 felandi pazar gecesi acilde orendim bir rahatsizliktan dolayi .0.18 olmis bir gun sonra pazartrside baska bolume giddim o benden daha onceden istemisti hcg yi ama pazar aksamai gidmez zordunda kaldim pazar aksami 0 18 di pazartesi verdim kanda da 0 35 cikti yarin yine yapicam sizce artik olurmu adedim 23 gun gecikti acaba gec dollenme olurmu diye soruyorum

Yani doktor degilim net konusamam ama 20 kusur gun gecmis hamile olsan kac haftalik olurdu. Bu tarz oynamalar maalesef oluyo. 5 ve alti herturlu gebelik yok demek. Ama imkansiz diye de bi'sey yok bi'kac gun sonra tekrarla bakalim 2 gunde bir artmasi gerekiyor.

Yani doktor degilim net konusamam ama 20 kusur gun gecmis hamile olsan kac haftalik olurdu. Bu tarz oynamalar maalesef oluyo. 5 ve alti herturlu gebelik yok demek. Ama imkansiz diye de bi'sey yok bi'kac gun sonra tekrarla bakalim 2 gunde bir artmasi gerekiyor.
Yarin tekrar vericem okadar aded gecikmemi ben normaldede duzensiz oluyirum oyuzden gec dollenme olabilir diye dusunuyorum yumurtlama zamanimi yanlis bile bilirim diye dusunuyirum bilmiyorum insallah yukselir 1 gun arayla 0.18 ken 0.35 oluyirsa yine bir artis olmasi lazim olmassada yapcak bisey yok hayirlisi nedim ALLAH im isteyen herkeze nasip etsin inşallah hayirlisiyla

Evet doktorum da hic alakasi yok demisti😁 bana bos gebelik bile olabilir cok yuksek cikmis demislerdi. Yani her soylenilene inanmamak lazim. Ben ikiz istemeyen biri olarak ona da epey stres yapmistim ne yalan soyleyim🙈
Ben de yapıyorum ne yalan söyliyim🙊 keseyi gördük ama ben de korkuyorum boş gebelikten ya inşallah yoktur öyle bişey boş gebelikte yüksek mi çıkıyor

Back
X