Beta Hcg Artışı

betsuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
13
2
1
26
Kızlar Cuma günü test verdim beta 8,7 çıkmıştı bugün yani Pazartesi tekrar test verdim 25,3 olmuş. 1 Haziranda aşılama yapılmıştı ilk testi 13. Gün verdim. Sizce bu değerler artar mı umut var mı?

Her gebelikte kese gözükene kadar kimyasal riski var canım. Senin değerin için özel bir durum değil. Zaten 2 katından fazla artmış. Regl gecikmesi bekleyip tekrar beta baktır. İnşallah sağlıkla artar

Her gebelikte kese gözükene kadar kimyasal riski var canım. Senin değerin için özel bir durum değil. Zaten 2 katından fazla artmış. Regl gecikmesi bekleyip tekrar beta baktır. İnşallah sağlıkla artar
Amin inşallah çok sağ olun Progesteron kullandığım için regl olmuyorum şu anda bakalım ne olacak

Gayet güzel artmış camım normal yani diğer kanı çarşamba günü aynı saatte ver bakalım

Değer çok düşük dedi bilmiyorum ben de ilk defa yaşıyorum bunları kimyasal gebelik ne onu bile yeni öğrendim. Sevinmiştim hamileyim diye sonra doktor öyle söyledi canımı sıktı
Bayılıyorlar korkutmaya. Korkma canım sen 2 günde bir değil de 4 günde bir vermeye başla 2 günde bir can sıkıcı oluyor. Yükselir Allahın izniyle. Erken öğrenmişsin sadece ben de erken öğrendim yumurtlamanın 11.günü 52idi sonra arttı

Ay çok teşekkür ederim içim ferahladı biraz da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…