Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum kimyasal olabilir demişti ilk testi verdiğimde o yüzden endişeleniyorum elimde değil.Güzel artmış ama bundan sonra 4 günde bir de baktırabilirsin çok stres yapma 2 kattan fazla artmış
Her gebelikte kese gözükene kadar kimyasal riski var canım. Senin değerin için özel bir durum değil. Zaten 2 katından fazla artmış. Regl gecikmesi bekleyip tekrar beta baktır. İnşallah sağlıkla artarKızlar Cuma günü test verdim beta 8,7 çıkmıştı bugün yani Pazartesi tekrar test verdim 25,3 olmuş. 1 Haziranda aşılama yapılmıştı ilk testi 13. Gün verdim. Sizce bu değerler artar mı umut var mı?![]()
Amin inşallah çok sağ olunHer gebelikte kese gözükene kadar kimyasal riski var canım. Senin değerin için özel bir durum değil. Zaten 2 katından fazla artmış. Regl gecikmesi bekleyip tekrar beta baktır. İnşallah sağlıkla artar![]()
Daha artış görmeden nasıl kimyasal dedi yaDoktorum kimyasal olabilir demişti ilk testi verdiğimde o yüzden endişeleniyorum elimde değil.
Profestanı ne zaman başlattı size doktorunuzAmin inşallah çok sağ olunProgesteron kullandığım için regl olmuyorum şu anda bakalım ne olacak
Değer çok düşük dedi bilmiyorum ben de ilk defa yaşıyorum bunları kimyasal gebelik ne onu bile yeni öğrendim. Sevinmiştim hamileyim diye sonra doktor öyle söyledi canımı sıktıDaha artış görmeden nasıl kimyasal dedi ya
Profestanı ne zaman başlattı size doktorunuz
Aşılama olduğum gün başladımProfestanı ne zaman başlattı size doktorunuz
Betanız normal erken öğrendiğiniz için düşük çıkmış tekrar beta verirken progestan değerinize da baktırınAşılama olduğum gün başladım
Progestan ne için önemli mi doktor hiç bakmadı bana hep aynı hastaneye gidiyorum ama. Bu ikinci aşılamamdı ilkinde de kullanmıştım onda da bakmamıştı.Betanız normal erken öğrendiğiniz için düşük çıkmış tekrar beta verirken progestan değerinize da baktırın
Gayet güzel artmış camım normal yani diğer kanı çarşamba günü aynı saatte ver bakalımKızlar Cuma günü test verdim beta 8,7 çıkmıştı bugün yani Pazartesi tekrar test verdim 25,3 olmuş. 1 Haziranda aşılama yapılmıştı ilk testi 13. Gün verdim. Sizce bu değerler artar mı umut var mı?![]()
Bayılıyorlar korkutmaya. Korkma canım sen 2 günde bir değil de 4 günde bir vermeye başla 2 günde bir can sıkıcı oluyor. Yükselir Allahın izniyle. Erken öğrenmişsin sadece ben de erken öğrendim yumurtlamanın 11.günü 52idi sonra arttıDeğer çok düşük dedi bilmiyorum ben de ilk defa yaşıyorum bunları kimyasal gebelik ne onu bile yeni öğrendim. Sevinmiştim hamileyim diye sonra doktor öyle söyledi canımı sıktı
Ay çok teşekkür ederim içim ferahladı biraz da olsaBayılıyorlar korkutmaya. Korkma canım sen 2 günde bir değil de 4 günde bir vermeye başla 2 günde bir can sıkıcı oluyor. Yükselir Allahın izniyle. Erken öğrenmişsin sadece ben de erken öğrendim yumurtlamanın 11.günü 52idi sonra arttı
Teşekkür ederimGayet güzel artmış camım normal yani diğer kanı çarşamba günü aynı saatte ver bakalım
Kötü düşünme bol bol salavat getir ben öyle yaptımAy çok teşekkür ederim içim ferahladı biraz da olsa![]()