Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde bir vermek gerekiyor sanırımPazartesi bi daha verin bence
Bence artış normal görünüyor. Aynı yerde aynı saatte test vermeye dikkat edin. 2 günde 2 kat artması gerekmiyor %60 artması yeterli 2 günde. 3 günde 2 kat artabilir bu normal bir durum.Merhaba adetimin ilk geciktiği gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 4.gün geçince kan verdim 10,36 çıktı. Yani
28 Kasım'da verdim 10,36 çıktı
Bugün tekrar verdim 1 Aralık'ta 25,43 çıktı.
Sizce 3 gün için artış nasıl ?
Teşekkürler içimi rahatlattinizBence artış normal görünüyor. Aynı yerde aynı saatte test vermeye dikkat edin. 2 günde 2 kat artması gerekmiyor %60 artması yeterli 2 günde. 3 günde 2 kat artabilir bu normal bir durum.
Rica ederim canım herkes herşeyi söylüyor takma çok kafana en iyi bilgiyi doktorun verir sana. Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz.Teşekkürler içimi rahatlattiniz![]()
İnsallah canım çok teşekkür ederim.Rica ederim canım herkes herşeyi söylüyor takma çok kafana en iyi bilgiyi doktorun verir sana. Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz.Bizede dua edin
![]()
Amin inşallah canımİnsallah canım çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı
![]()
Doktoruma gittim artış normal dedi çok düşük değerler olduğu için bı daha cumartesi verip gel dedi 150 civarı çıkması lazım o zaman dedi onu bekliyorum. Birde hafif pembelikler geliyordu onun için progesteron verdi şimdi kahve gibi bi renge dönüştü. Daha dün başladım içmeye. Ağrım yok sadece bu durum beni düşündürüyor öncekiler gibi olmaz inşallah diyorumAmin inşallah canımne yaptın tekrar kan verdin mi
Daha çok yeni yerleşmeden dolayı akıntı olabilir. Benim ilk hamileliğimde bendede sürekli akıntı vardı ilk yerleşme dediler ama kesilmemişti araştırdım hamilelik boyunca gelen varmış yani bazılarında. Ama progestan be fitil olarak kullandığımda geçiyordu ben onu bıraktıgımda başlıyorduDoktoruma gittim artış normal dedi çok düşük değerler olduğu için bı daha cumartesi verip gel dedi 150 civarı çıkması lazım o zaman dedi onu bekliyorum. Birde hafif pembelikler geliyordu onun için progesteron verdi şimdi kahve gibi bi renge dönüştü. Daha dün başladım içmeye. Ağrım yok sadece bu durum beni düşündürüyor öncekiler gibi olmaz inşallah diyorumcumartesiyi bekliyorum.