Merhaba arkadaşlar
8 kasım 279.2
14 kasım 524
16 kasım 617
21 kasım 1117
Kanamam ağrım sancım yok dış gebelik değil vajinal muayenede keseyi içerde gördük ama neden bu kadar az az artıyor arkadaşlae sevinmeli miyim
Merhaba arkadaşlar
8 kasım 279.2
14 kasım 524
16 kasım 617
21 kasım 1117
Kanamam ağrım sancım yok dış gebelik değil vajinal muayenede keseyi içerde gördük ama neden bu kadar az az artıyor arkadaşlae sevinmeli miyim
Sadece 16 kasım 617 çıkan sonuş farklı hastane dış gebelik riski var deyip muğla araştırma ve eğitim hastanesine göndermişlerdi sadece o farklı hastane ilk öğrendiğim zaman dışında hepsi hemen hemen aynı saatler sabah 9 - 10 arası
Merhaba arkadaşlar
8 kasım 279.2
14 kasım 524
16 kasım 617
21 kasım 1117
Az önce kadın hastalıkları ve doğum doktoruna çıktım kan değerinin artışı hiç iyi değil dedi ben dış gebelik değilmiş dedim ama dış gebeliğe benziyor kesenim biri içerde dir içi boştur diğeri dışardadır ve dışardaki büyür o yüzden anlaşılması zordur ve tüplerin zarar görebilir dedi karından ultrasondan baktı ve evet kese içerde görünüyor 9 mm dedi bende araştırmadı ki doktır geçen çarşamba 8 mm demişti dedim oda Allah Allah büyümüş içerdeki kese dedi daha sonra muayene bölümünden çıktığımızda çarşamba bi daha beta hcg ver ama ben burdan döneni hiç görmedim dönerse mucize dedi nolucak arkadaşlar