Beta hcg azalıyor ama kanama yok?

Luys

Waiting...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
110
365
33
Merhaba beta değerim 1025e ulaştığında kese görünmüştü, sonra beta değeri azalmaya başladı, 300lere indi ve bugün 40, kese hala orada, ağrı ya da kanama yok. Benzer tecrübesi olan var mı? Kendi mi düşecek 6 buçuk haftalık şuan. Doktorun ne dediğini anlamadım bile, önce düşürmüşsün dedi, sonra tekrar baktı keseyi gördü. Haftaya tekrar bakalım dedi. Kendi mi düşecek bu ya da düzelme ihtimali mi var neyi beklemek istedi sizce? Yurtdışındayım, sağlık sistemi çok kötü olan bi ülke, doktor hatası yüzünden sorun yaşamak istemiyorum. Fikri olan bilgi verirse çok sevinirim.

Benimde şu an senin yaşadigini yaşiyordum bthcg agustos 18de 82 çiktı kanamam vardi 2gun sonra 67 çiktı kanama bittı adetle attım sadim kimyasal oldu sandim 9 gun sonra kanama tekrar ettı 2 gun sürdu eylul 5te test verdim bthcg 197 çikmiş ama kese yok doktor göremedi 2gun sonra 174 çiktı düşüyor dedı 1 hafta sonra gel dedı gittık 126 düşmüş bthcg kanama yok adet olaca kmiş gibi göyus ayrım var haftaya tekrar bthcg alacak doktor mudahaleye gerek görmedi kendi düşer diye ama şisginligim cok diş gebelik mi kimyasal mi bilemiyorum haftaya tekrar bthcg bakılacak senin şimdi i durumun nasil

Betahcg 1 kez düştüyse bile sorun var demektir, testleri aynı yerde yaptırın ama farklı laboratuvarlar farklı sonuç verebiliyor. Bu kadar sürede binleri görmeliydi, benim 800lerde kese görünmüştü. Bu başlıktan 4 gün sonra kese kendiliğinden düştü, kürtaja gerek kalmadı düştüğünde 7 haftalıktı

Geçmiş olsun canim ı evet testler hep ayni yerde yaptırdım yarın tekrar kan vermeye gidecektim ama biraz daha beklemek istıyor um inşallah benimkide kendiligin düşer agrı var ama hala kanama yok diş gebelik olur diyede korkuyorum

Dış gebelik olsa görürdü doktor kesin. Bende kanamam olmadığı için paniklemiştim ağrısız sızısız düşüverdi gördüm keseyi peçetede. Kahverengi leke başladı alışveriş yapmıştım ağır torba taşıdım, eve geldiğimde düştü. Kanama da 1 gün sonra kesildi, parça da kalmamıştı. Böylesi daha iyi bence ağır kanamalar olsa kürtaj filan uğraşırdın, tek seferde düşmesi daha iyi hemen gebe de kalabilirsin. Sağlıklı gebeliğimiz olur umarım en kısa zamanda..

Bende ögle düşünüyorum canim kendiligin den düşer diye tum evi temizledim kitaplık kanepe yerlerını degiştırdım agir kaldırdim ama hiç bişey olmadi hala bekliyorum bu hafta düşer dedım ama yok haftaya kaldi heralde inşallah bir an önce düşer yoksa korkuyorum kürtaj diş gebelik ten sag kasigim dün cok agrıdı seninde kasikların agrıdımı

Canim birde bişey sormak istıyor um düştükten önce göyus agrın falan oldum adet olacakmi gibi

Göğüs hassasiyetim zaten vardı gebelikten kaynaklı, bebek soldaydı benim ve solumda da ara ara sancı giriyodu ama dayanılmaz bir ağrı değildi, hissettiriyordu sorun olduğunu sadece. Düşükte aşırı kanama ve ağrı anlattığı için herkes korkuyordum, eşimi evden çıkarmadım. Ama hiç sorun olmadan düştü, küçük de değildi. Sıcak duş da iyi geliyor, ayaklarını da hep sıcak tut. Ben öyle yaptım. Çömelir gibi otur kalk arasıra, kimi insanlar atla zıpla dedi ama ben o kadar abartmadım. Doktora gitsen aslında fikir verir. Kese görünmüşmüydü senin?

Yok canim hiç görunmedi bu 7.kez düşügüm ama hiç bu kadar rahim tutmamiştı uzun zaman oldu bthcg düşüşte ama kanama başlamadım son adet tarıhim 13 temmuz doktor pazartesi kan istedi tekrar mudahaleye gerek görmedi kendi düşer diye bekletiyor

Nedenini araştırmadılar mı 7 kez düşük çok fazla değil mi? Bence tam bir tarama yaptır, umarım sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik yaşarsın hemen

Nedenini araştırmadılar mı 7 kez düşük çok fazla değil mi? Bence tam bir tarama yaptır, umarım sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik yaşarsın hemen
Çok tahliller yapildi canim bende lupus eşimde de varıkosel var iki kez amaliyat ta oldu gebelikte coraspirin ve igne kullaniyorum kortızonla ama sonuç yıne aynı iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…