- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
İnşAllah canım darısı sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir şekildeOlumlu düşün olumlu şeyler olur inşallah ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama hayırlısı olur
INSALLAH CANIM BENIM SENIN ADINA COK SEVINDIM BENDE DUN VERDIM BI HAFTA SINRA DEDI DOKTOR AMA CUMA VERSEM OLUR DEMI SENIN 4,61 DEN KAC GUN SONRA KESIN DEĞERLERİN ARTMISTI GEBELIK CIKTICanım benimde 4,61 cıkmıştı sonra şükür yükseldi bhcg en son Cuma baktırdım bu Cuma ise Rabbim izin verirse keseyi görücez inşAllah her şey yolundadır
Canım verebilirsin artış olur benim tarihlerim ilk kan 28.12.20INSALLAH CANIM BENIM SENIN ADINA COK SEVINDIM BENDE DUN VERDIM BI HAFTA SINRA DEDI DOKTOR AMA CUMA VERSEM OLUR DEMI SENIN 4,61 DEN KAC GUN SONRA KESIN DEĞERLERİN ARTMISTI GEBELIK CIKTI
TESEKKUR EDERIM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLI SIHATLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN HER KADIN ANNE OLMAYI HAKEDIYOR ESLERIMIZE DE RABBIM BABA OLMAYI NASIP ETSIN İNSALLAHCanım verebilirsin artış olur benim tarihlerim ilk kan 28.12.20
2nci 06.01.21 3ncü 08.01.21 doktorum bu şekilde istemişti o yüzden bu tarihlerde verdim
Belkide hiç şaşmaz benimki adetim 24.gün 25 gün oluyorum 7 gün geçti işte bilmiyorum korkuyorum kist olmam inşallahStresten kaynaklı bir gecikme olabilir bence yada geç döllenmeyse daha belli etmiyordur kanda
Klomen gecikme yaparmı tam bilmiyorum ama 7 gün geçmişse çıkardı muhtemelen bir doktora görünün bence.Merhaba ben 7 gündür adet olmadım klomen geçen ay kullanmıştım bugün kan sonucunu aldım 0.1 cıktı ama adet olmadım korkuyorum
Amin canım ama her kadın hak etmiyor bence kiymet bilicek anne baba olalım ve kiymet bilicek evlatlarımız olsun inşAllah haber et bizeTESEKKUR EDERIM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLI SIHATLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN HER KADIN ANNE OLMAYI HAKEDIYOR ESLERIMIZE DE RABBIM BABA OLMAYI NASIP ETSIN İNSALLAH
TABIKIDE HERKES HAKETMİYOR OZELLIKLE BIZ EVLAT HASRETİYLE YANARKEN O YAVRULARI ÇÖPE BIRAKAN INSANLAR HİÇ HAKETMİYO ALLAH ISLAH ETSIN NE DIYELIM TAMAM CANIM HABER EDERIMAmin canım ama her kadın hak etmiyor bence kiymet bilicek anne baba olalım ve kiymet bilicek evlatlarımız olsun inşAllah haber et bize
TABIKIDE HERKES HAKETMİYOR OZELLIKLE BIZ EVLAT HASRETİYLE YANARKEN O YAVRULARI ÇÖPE BIRAKAN INSANLAR HİÇ HAKETMİYO ALLAH ISLAH ETSIN NE DIYELIM TAMAM CANIM HABER EDERIM
BENDE BUGUN KAN VERDIM YINE 4.7 İKEN 1.8 DÜŞMÜŞ AMA ADET OLMADIM HALA DAHA COK UZULDUM MAKINEDE SORUN VAR DEMISLER MANUEL GİRMİŞLER KANI AMA İNANİN COK UZULDUM YARIN SAĞLIK OCAGINA VERCEM BİDE KAN TESTİ PAZARTESİDE KENDI DOKTORUMA GITCEM OLSAYDI GEBELIK CIKARMIYDI SIMDIYE GEC DE DOLLENME OLSA SAT 08/12/2020TABIKIDE HERKES HAKETMİYOR OZELLIKLE BIZ EVLAT HASRETİYLE YANARKEN O YAVRULARI ÇÖPE BIRAKAN INSANLAR HİÇ HAKETMİYO ALLAH ISLAH ETSIN NE DIYELIM TAMAM CANIM HABER EDERIM
Stres çok büyük etken canım moralini bozma lütfen hayırlısı ne zamansa o zaman olur öyle düşün gebelik olsaydı çıkardı ama hala adet olmadıysan bir kadın doğum doktoruna muayene olman gerekli inşallah en kısa sürede buraya hamileyimmmmmm diye yazarsınBENDE BUGUN KAN VERDIM YINE 4.7 İKEN 1.8 DÜŞMÜŞ AMA ADET OLMADIM HALA DAHA COK UZULDUM MAKINEDE SORUN VAR DEMISLER MANUEL GİRMİŞLER KANI AMA İNANİN COK UZULDUM YARIN SAĞLIK OCAGINA VERCEM BİDE KAN TESTİ PAZARTESİDE KENDI DOKTORUMA GITCEM OLSAYDI GEBELIK CIKARMIYDI SIMDIYE GEC DE DOLLENME OLSA SAT 08/12/2020
Pazartesi kendi doktoruma gidicem canım hayırlısı olsun ne diyelim yapacak bişey yokStres çok büyük etken canım moralini bozma lütfen hayırlısı ne zamansa o zaman olur öyle düşün gebelik olsaydı çıkardı ama hala adet olmadıysan bir kadın doğum doktoruna muayene olman gerekli inşallah en kısa sürede buraya hamileyimmmmmm diye yazarsın
Amin amin haber verirsin canımPazartesi kendi doktoruma gidicem canım hayırlısı olsun ne diyelim yapacak bişey yok
Tamam canım benimAmin amin haber verirsin canım
Benim beta hcgm 6.5 cikti 15.01.2021 de sizce pozitif midir5'in altı negatif malesef regl nezamandı?
Evet 5 üstü gebelik sayılıyor.Benim beta hcgm 6.5 cikti 15.01.2021 de sizce pozitif midir
Beta yazmiyor anlayan bilgi verebilir mi5'in altı negatif malesef regl nezamandı?
Bu çok karışık geldi kanmı verdiniz.Beta yazmiyor anlayan bilgi verebilir mi
Evet kan verdimBu çok karışık geldi kanmı verdiniz.
İlk sonucunuzu atarmısınız.Evet kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?