- 3 Mayıs 2020
- 164
- 14
- 48
- 24
İşte sonuclsr bunlar bir ekz yaptirdim e nabizdan bakiyorum betaya bakilmamis sadece kan değerlerine bakilmisİlk sonucunuzu atarmısınız.
İlk sonucunuzu atarmısınız.
Tekrardan gidin sağlık ocağına beta hcg baktırmak istiyorum deyin bence hemen bakarlar size sonucunuz ertesi gün çıkarBeta yazmiyor anlayan bilgi verebilir mi
Betaya dedim zaten ama e nabizda gorunmuyor doktor gebelik yok dedi ama adet geciktiTekrardan gidin sağlık ocağına beta hcg baktırmak istiyorum deyin bence hemen bakarlar size sonucunuz ertesi gün çıkar
Betaya baktirdim zaten canim ama e nabizda görünmüyor doktor yok diyor gebelik ama gec dollenme mi var ki adet olmadımBen beta için baktırdınız sanmıştım kusura bakmayın hiç anlamadım bu sonuçlardan size yardımcı ol ak isterdim doktorunuza danıştınozmı?
Betaya baktirdim zaten canim ama e nabizda görünmüyor doktor yok diyor gebelik ama gec dollenme mi var ki adet olmadım
Bilemicem o zaman birkaç gün daha bekleyin gebelik testi yaptınız mıBetaya dedim zaten ama e nabizda gorunmuyor doktor gebelik yok dedi ama adet gecikti
Arkadaşlar benimkine bakarmısınız tahmini kaç günlük oluyorBilemicem o zaman birkaç gün daha bekleyin gebelik testi yaptınız mı
Canım sanırım 5 haftalık hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başınaArkadaşlar benimkine bakarmısınız tahmini kaç günlük oluyor
Teşekkür ederim canım evet 5 haftalık dedi sabah gittim doktoraCanım sanırım 5 haftalık hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına
Ben de şoktayım dualarım buradaki bütün arkadaşlarlaCanım sanırım 5 haftalık hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına
Çok sevindim canım yaBen de şoktayım dualarım buradaki bütün arkadaşlarla
Teşekkür ederimÇok sevindim canım ya
Evet idrar testleri pozitifBilemicem o zaman birkaç gün daha bekleyin gebelik testi yaptınız mı
O zaman bir kadın doğum doktoruna git canım benim orda kesin belli olurEvet idrar testleri pozitif
Hayırlı olsun canım ben beta değerinize göre 5 haftalık hamilesiniz internette hamilelik hesaplama yapılıyor son adetinin ilk gününden itibaren sayılarak hesaplama yapılıyorBenim beta hcgm
14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
18.01.2021 49.81
20.01.2021 147.81
23.01.2021 714
Bu şekilde sizce kaç haftalık
Cnm mrb belki bir bilgin vardır ya bugün kan testi verdim 192.1 çıktı sence hamilelik varmıReglim düzensiz de ilişkiden 4 gün sonra kan verdim
Tabiki var canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başımaCnm mrb belki bir bilgin vardır ya bugün kan testi verdim 192.1 çıktı sence hamilelik varmı
Sağol canım amin inşallah rabbim en kısa zamanda nasip olur sanadaTabiki var canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?