Beta hcg bakar mısınız

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Kızlar merhaba ayın 15inde 2 gün süren bir kanama yaşadım yani yerleşme kanaması gibi değildi normal adet kanaması gibi de değildi daha az ve iki gün sürdü. Bugün şiddetli kasık ağrıısıyla hastaneye gittim ve beta hcg değerim 3,20 çıktı. Normalde hep 0lı değerlerde çıkardı. Bunun bir anlamı var mı kafam çok karıştı başına gelen var mı ?

Biraz beklemelisin ben ilk bebeğimi 2.40 ile öğrendim gebelik yok denildi ama ben içime sindiremedim bekledim ve sonra 10 gün sonra hemde kızımla tanıstık hamileymişim

Yaaa gerçekten mi çok sevindim bende çok garipsedim çünkü hep 0la 1 arasında çıkıyordu 3 çıkınca çok şaşırdım

Biraz beklemelisin ben ilk bebeğimi 2.40 ile öğrendim gebelik yok denildi ama ben içime sindiremedim bekledim ve sonra 10 gün sonra hemde kızımla tanıstık hamileymişim
Merhaba benim de <1.20 çıktı adete 4/5 gün kala sizce yükselme ihtimali varmıdır yoksa çok mu az

Çok az değerin canım ama bekle istersen ben gebelik olmadığını düşünüyorum bira bekle kan tekrar ver yüksek çıkarsa sabırla bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…