kuzucum ben hiç gebelik geçirmediğim için anlamıyorum.. ama umarım anlayan arkadaşlarımız yorum yaparKizlar 5+4 te beta 13032 cokmu normalmi?
Bana cok geldi doktorda bisey daha gorunuyor diyince korkuyorumkuzucum ben hiç gebelik geçirmediğim için anlamıyorum.. ama umarım anlayan arkadaşlarımız yorum yapar
fakat bence normal.. diğer kızlarınki bu şekilde ilerliyordu topikte çünkü
ikiz gibi değer yaBana cok geldi doktorda bisey daha gorunuyor diyince korkuyorum
Kiz ikizse sikintili boruda kalmis gelip yerine dusmesi mumkunmudur bilmiyorumikiz gibi değer yainşallah ikizdir..
Bizde her iki tarafta ikiz var bende de iki-üç defa yumurta olusup catliyoikiz gibi değer yainşallah ikizdir..
Canım kese falan gözüktümü bende bugun gittim bana göre 6 haftalık olmam lazım ama Dr 4 5 haftalık dedi kese gözüktü 28nde tekrar gidicem kese yi gördüysen normaldir diye düşünüyorumKizlar 5+4 te beta 13032 cokmu normalmi?
Keseyi gördük ama doktor boruda da bisey gozukuyo dediCanım kese falan gözüktümü bende bugun gittim bana göre 6 haftalık olmam lazım ama Dr 4 5 haftalık dedi kese gözüktü 28nde tekrar gidicem kese yi gördüysen normaldir diye düşünüyorum
Sat 5mart ovulyasyonun 17martta olduguni dusunuyorumOrtalama bi degerde ama ikizde olabilir ama buyuk bi ihtimal erken dollenme olmustur ikiz degilse
O kadar yuksek cikmasina ragmen karindan gozukmedi vajinal bakinca girduOrtalama bi degerde ama ikizde olabilir ama buyuk bi ihtimal erken dollenme olmustur ikiz degilse
Bu da ilginc kese rahimde goruldu ama degil mjO kadar yuksek cikmasina ragmen karindan gozukmedi vajinal bakinca girdu
Evet rahimde bi tane kese var haftasina uygun dedi ama boruda da bisey gozukuyo dedi o yuzden betaya bakiliyoBu da ilginc kese rahimde goruldu ama degil mj
Boruda derken tüptemi gözüküyorKeseyi gördük ama doktor boruda da bisey gozukuyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?