Beta HCG bakin

Yani betam ikize uygunsa tupte bi bebek Daha var demektir rahme dusmemis

Yani bilemiyorum bi keseniz rahimde he tüpte kalms embriyo hem rahime yerlesmis embriyi olabilir mi doktorunuza ya da guveniyomusunuz arkadasim 10binlerdeydi kese gibi bisey goruyorum dedi vajina dan bakinca sonra diş gebelik olabilir dedi ama aslinda kese diye bisey yoktu sonra hcg 2 kez tekrarlaninca 1 gun arayla sifirdaydi deger

Guvenmiyroum kendi doktorum su sıralar calismiyor baska bi doktora gitmek zorunda kaldim

Canım benim tedavi ile oldu yani iki embriyo transfer oldum zaten. 11. Gün 997 çıktı, 13. Gün 2090. 23 Ekimde transfer olmuştum. 2090 ile vajinadan göremedi muhtemel ikiz dedi tek olsa görürdük. 1 hafta sonra gittiğim de 4+6 da iki minnoşum da oradaydı. İki kat artarak gidiyor büyük ihtimalle benim 16 000 olmuştur o gün. Tüp te dediği sonradan döllenme olduysa merak etme rahmine gelir.

Tesekkur ederim
Betam ikize uygunmu sizce

Benim bir dis gebelik mi olduguna emin olamadiklari gebelik seruvenim vardi. O zaman dr’um rahimde keseyi goruyorum ama tupte de bir sey goruyorum demisti. Cok nadir de olsa bu sekilde ikiz gebelik olabiliyor demislerdi ama bir turlu emin olamamislardi o zaman ama rahim icindeki kesede bebek olusmayinca dis gebelik riski de oldugundan igneyle dusurmuslerdi. Yalniz benim degerim bu kadar yuksek degildi.

Geçmiş olsun
O zaman ikiz olabilir sonradan rahime dusebilirmi diyorsunuz

Bizde iki tarafta da ikiz var benim ovulyasyon da ayda bir kac kez olabiliyor acaba 2_3gun farkla dollenmis biri tuptemi kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…