Beta hcg bekleyenler

nasrok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
47
16
3
45
Arkadaşlar bu benim 2.tüp bebek denemem ayın 13'de cumartesi transferim oldu iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kan testi yaptırdım özel Bi hastanede ve beta hcg 2 çıktı yani işin özü yine olmadı demi😨😰

Arkadaşlar bu benim 2.tüp bebek denemem ayın 13'de cumartesi transferim oldu iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kan testi yaptırdım özel Bi hastanede ve beta hcg 2 çıktı yani işin özü yine olmadı demi😨😰
Canım ben pek bu transfer konularından anlamıyorum ama sanırım daha 4 5 gun olmuş transfer olalı bu kadar erken bellı olmaz bence genelde 10. Gunde öğrenmiş burda transfer yaptıran cogu arkadas bence 4 5 gun sonra kan testini tekrarla canım Allah gönlündekini verein

Sorunun neydi canim

Canım coook erken şöyle düşün normal yoldan hamile kalsan döllenme bile 12 gün sürüyor yani kesinlikle olsa bile çıkmaz erken yapmanın anlamı yok bence topla kendini bekle 4 gün daha. Sorun kimde bu arada

Çok erken test yap.ak kendini strese sokmaktan başka bişey değil. Bende 2. Deneme yapicam bi kaç güne 8 den önce bisey yapmayı düşünmüyorum

4 kere çatlatma iğnesiyle denedik 2 kez tüp bebek hangi doktora gidersek gidelim sebep yok 5.güne kadar gelebilen sağlıklı a kalite embriyolar sağlıklı rahim güzel bir endometrium ama tutunma yok açıklama getiremem diyor doktor

Çok erken belke olacağı varsa bile stres yapiyosun daha olmamış diye bisey yok ayrıca 2 yarın 4 de olabilir tutunma olmuş beta ya karisiyodur donmuş embriyomu

2 gün sonra tekrarlayın. Yakın zamanda çatlatma iğnesi olmadıysanız bu değer gebelik başlangıcı olabilir.

Böyle olanlar var mı acaba hani sonradan değeri yükselen doktorlarda delirtiyor artık tıbbın tıkandığı nokta açıklama getiremiyoruz diyorlar deli olcam yaş faktörü diyor kuzenin 40 da rahminde yumurta büyüklüğünde kitleyle hamile kalmış haberi yok 2 gün öncede doğum yaptı 3.çocuğunu bende ve eşimde sorum yok ama ne normal yolla ne tüple tutunmuyor bende 39 a girdim vallahi artık çıkamıyom işin içinden

Böyle olanlar var mı acaba hani sonradan değeri yükselen doktorlarda delirtiyor artık tıbbın tıkandığı nokta açıklama getiremiyoruz diyorlar deli olcam yaş faktörü diyor kuzenin 40 da rahminde yumurta büyüklüğünde kitleyle hamile kalmış haberi yok 2 gün öncede doğum yaptı 3.çocuğunu bende ve eşimde sorum yok ama ne normal yolla ne tüple tutunmuyor bende 39 a girdim vallahi artık çıkamıyom işin içinden
Canım nerde yaşıyorsun ve nerde yaptırdın. Gerçekten tip burda nasip işine bisey diyemiyor Veren ve alan Rabbim seninde istediğiniz vericek illaki dua et bolca inşallah hayırlı sonuç alırsın. Stres etme bu testi unut 3 gün sonra bida test yap duramazsan dururum dersen bekle . Kilon kaç buarada

Canım nerde yaşıyorsun ve nerde yaptırdın. Gerçekten tip burda nasip işine bisey diyemiyor Veren ve alan Rabbim seninde istediğiniz vericek illaki dua et bolca inşallah hayırlı sonuç alırsın. Stres etme bu testi unut 3 gün sonra bida test yap duramazsan dururum dersen bekle . Kilon kaç buarada
Boy 1.67 kilo 78 tabi son dönem iğne ilaç hormon genişledim epeyce, doktor değiştirdik memorialdan acıbademe

Yok bu sefer göndercem ben istedim eşim embriyo bozulmaya uğrayabiliyormuş diye istemedi sizde genetik taramada sorun çıktımı

Back
X