Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben pek bu transfer konularından anlamıyorum ama sanırım daha 4 5 gun olmuş transfer olalı bu kadar erken bellı olmaz bence genelde 10. Gunde öğrenmiş burda transfer yaptıran cogu arkadas bence 4 5 gun sonra kan testini tekrarla canım Allah gönlündekini vereinArkadaşlar bu benim 2.tüp bebek denemem ayın 13'de cumartesi transferim oldu iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kan testi yaptırdım özel Bi hastanede ve beta hcg 2 çıktı yani işin özü yine olmadı demi![]()
Arkadaşlar bu benim 2.tüp bebek denemem ayın 13'de cumartesi transferim oldu iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kan testi yaptırdım özel Bi hastanede ve beta hcg 2 çıktı yani işin özü yine olmadı demiSorunun neydi canim
2 gün sonra tekrarlayın. Yakın zamanda çatlatma iğnesi olmadıysanız bu değer gebelik başlangıcı olabilir.
Canım nerde yaşıyorsun ve nerde yaptırdın. Gerçekten tip burda nasip işine bisey diyemiyor Veren ve alan Rabbim seninde istediğiniz vericek illaki dua et bolca inşallah hayırlı sonuç alırsın. Stres etme bu testi unut 3 gün sonra bida test yap duramazsan dururum dersen bekle . Kilon kaç buaradaBöyle olanlar var mı acaba hani sonradan değeri yükselen doktorlarda delirtiyor artık tıbbın tıkandığı nokta açıklama getiremiyoruz diyorlar deli olcam yaş faktörü diyor kuzenin 40 da rahminde yumurta büyüklüğünde kitleyle hamile kalmış haberi yok 2 gün öncede doğum yaptı 3.çocuğunu bende ve eşimde sorum yok ama ne normal yolla ne tüple tutunmuyor bende 39 a girdim vallahi artık çıkamıyom işin içinden
Boy 1.67 kilo 78 tabi son dönem iğne ilaç hormon genişledim epeyce, doktor değiştirdik memorialdan acıbademeCanım nerde yaşıyorsun ve nerde yaptırdın. Gerçekten tip burda nasip işine bisey diyemiyor Veren ve alan Rabbim seninde istediğiniz vericek illaki dua et bolca inşallah hayırlı sonuç alırsın. Stres etme bu testi unut 3 gün sonra bida test yap duramazsan dururum dersen bekle . Kilon kaç buarada
Aynı kilo boydayız genetiğe gitti mi embriyoların pekiBoy 1.67 kilo 78 tabi son dönem iğne ilaç hormon genişledim epeyce, doktor değiştirdik memorialdan acıbademe