beta hcg bi bakar misinz lutfen

farrahdiba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
2.603
1.856
178
Kizlar adetm iki gun gecikince beta hcg yaptrdm 3.64 cikti.dr kesin bisey demedi gec yerlesme olablir biraz bekle yine yaptr dedi boyle bi durumda olan var mi lutfen cvplar misnz

bnm bir gün kala 0,100 çıktı 3 ocakta, hala adet olmadım bekliyorum bakalım.. ama okuudum, öyle olup değeri yükselenler var. bir kaç gün daha bekle, olmazsa tekrarla bakalım testi, seninki en azından yüksek sayılır bana göre :)

bak cnm ocak ayında gebe kalmak isteyenler konusunda bir arkadaş var 1,20 idi değeri, şimdi yeniden aldı sonucunu, hamile :)
2 günde arttı

Dayanamadm bugun yine baktrdm beta hcg 4.64 cikti...bes gunde bir birim artmis...galiba tutmayacak iki gun sonra yine gelip yaptrn dediler...oyaliyorlar mi acaba offf bu ne belirszlk....

Tebrik ederim canim allahim insallah keseyide kalp atisinida gormeyi nasip eder. Adetin kac gun gecti simdi benm adete 4 gun varken 37 cikmisti artti duzenli bi sekilde ins seninde artar

Tesekkurler ins sen de hamilesn.Benm adetm 9 gun gecti.dr gec yerlesme olablr dedi.

canm benm beta 783 çıktı ama çok korkuyorum keseyi görmeden kalp atışını duymadan innmayacm

Aa cnm çok sevindm iste senden de beklenen guzel haber insallah...cnm cok haklisn ki insan betaya tek sevnmemiyor kese gorunmesi kalp atisi var.beklemk cok zor ama beklemek gerek inşallah guzel hbrler verirsn.kac günün gecti

Aa cnm çok sevindm iste senden de beklenen guzel haber insallah...cnm cok haklisn ki insan betaya tek sevnmemiyor kese gorunmesi kalp atisi var.beklemk cok zor ama beklemek gerek inşallah guzel hbrler verirsn.kac günün gecti

ilginçtir ki 1 günüm geçti ama benm gününde gelmiyor bi kaç gün önce adet oluyorum hatta hatırlarsan ben ilaçla adet olabiliyordm amh 0.13 fsh keza öyle allah bilir kısmet cnm umarım benmle kalır isteyen herkese nasip olur inş.

Cnm inşallah tamamina erer.inan bugun aldgm en guzel haber.bu forumlarda dertlere ortak oluyorz birbirnizi gormesek tanimasak ta aramzda bi bağ olusuyor.ve sen hamile kalmasni en cok istedgm kisilerden biriydin.tahlillere bagli kalnmamasi gerektgini soyluyordm sana fsh mis amh mis hepsi hikaye.allh ol derse olur bunun en guzel orneklernden biri de sen oldun.cnm sana tavsiyem bi hoca bulursan düsük yapmamk icn bi muska yaptr eğer inancn varsa tabi.ben bi turlu yaptramamistm...allhn izniyle dualar sayesnde tutunur bebegn..

çok saol cnm haklısın dert ortağı kader arkadaşı oluyoruz .ben zaten hep senn yazdıkların sayesinde ümitliydim.allaha inancım sonsuz dediğinde hakılısın .yarın bi dr görsün bakalım ne diyecek

Dayanamadm bugun yine baktrdm beta hcg 4.64 cikti...bes gunde bir birim artmis...galiba tutmayacak iki gun sonra yine gelip yaptrn dediler...oyaliyorlar mi acaba offf bu ne belirszlk....

5 günde daha fazla artması lazımdı bence doktor kesin bişey söylemedimi

çok saol cnm haklısın dert ortağı kader arkadaşı oluyoruz .ben zaten hep senn yazdıkların sayesinde ümitliydim.allaha inancım sonsuz dediğinde hakılısın .yarın bi dr görsün bakalım ne diyecek

Hadi bakalm inşallah yarin guzel hberler verirsn.cnm kese gorunmese de sakin stres yapma daha cok yeni çünkü. Kesenin görünmesi icn betanin 1500 -2000 olmasi gerek unutma.

Hadi bakalm inşallah yarin guzel hberler verirsn.cnm kese gorunmese de sakin stres yapma daha cok yeni çünkü. Kesenin görünmesi icn betanin 1500 -2000 olmasi gerek unutma.

canm bugün keseyi gördük şükür kalp atışalrı haftaya dedi dr. bakalım hayırlısı .sen neler yapıyorsun mücadeleyi bırakmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…