- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi farrahdiba
-
Kizlarrr beta hcg 602 cikti....keseyi gormeden sewinmeli miyim bilmiyorm...
Tebrik ederim canim allahim insallah keseyide kalp atisinida gormeyi nasip eder. Adetin kac gun gecti simdi benm adete 4 gun varken 37 cikmisti artti duzenli bi sekilde ins seninde artar
Tesekkurler ins sen de hamilesn.Benm adetm 9 gun gecti.dr gec yerlesme olablr dedi.
Gec yerlesme olabilir cnm evet. Ben 13 haftalik oldum cok sukur iyi gidiyor hamileligim hergun 2 katina cikmasi lazim degerin 2 gun sonra yine yaptir ins artar
canm benm beta 783 çıktı ama çok korkuyorum keseyi görmeden kalp atışını duymadan innmayacm
Aa cnm çok sevindm iste senden de beklenen guzel haber insallah...cnm cok haklisn ki insan betaya tek sevnmemiyor kese gorunmesi kalp atisi var.beklemk cok zor ama beklemek gerek inşallah guzel hbrler verirsn.kac günün gecti
ilginçtir ki 1 günüm geçti ama benm gününde gelmiyor bi kaç gün önce adet oluyorum hatta hatırlarsan ben ilaçla adet olabiliyordm amh 0.13 fsh keza öyle allah bilir kısmet cnm umarım benmle kalır isteyen herkese nasip olur inş.
Cnm inşallah tamamina erer.inan bugun aldgm en guzel haber.bu forumlarda dertlere ortak oluyorz birbirnizi gormesek tanimasak ta aramzda bi bağ olusuyor.ve sen hamile kalmasni en cok istedgm kisilerden biriydin.tahlillere bagli kalnmamasi gerektgini soyluyordm sana fsh mis amh mis hepsi hikaye.allh ol derse olur bunun en guzel orneklernden biri de sen oldun.cnm sana tavsiyem bi hoca bulursan düsük yapmamk icn bi muska yaptr eğer inancn varsa tabi.ben bi turlu yaptramamistm...allhn izniyle dualar sayesnde tutunur bebegn..
Dayanamadm bugun yine baktrdm beta hcg 4.64 cikti...bes gunde bir birim artmis...galiba tutmayacak iki gun sonra yine gelip yaptrn dediler...oyaliyorlar mi acaba offf bu ne belirszlk....
çok saol cnm haklısın dert ortağı kader arkadaşı oluyoruz .ben zaten hep senn yazdıkların sayesinde ümitliydim.allaha inancım sonsuz dediğinde hakılısın .yarın bi dr görsün bakalım ne diyecek
Hadi bakalm inşallah yarin guzel hberler verirsn.cnm kese gorunmese de sakin stres yapma daha cok yeni çünkü. Kesenin görünmesi icn betanin 1500 -2000 olmasi gerek unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?