Beta hcg cevap lütfen

zelis3450

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
37
4
16
21
Merhabalar arkadaşlar
Adet günüm ayın 3 ben adetimden 2 gün önce kan testi verdim
İlk test 40.1
4 gün sonra 150.0
4 gün sonra 484.2
Sizde nasıl ?

Dış gebelikten felan bahsettiler korkudan 4 günde bir veriyorum
Hayır hanimefendi dogru yapıyorsunuz, doktorlar 2 günde bir takip edin diyorlar. 2 günde bir genelde 2 katı derler ama minimum %65 artması lazim. Bunun kimyasal gebeliği var, mol gebeliği var. Basina bir iş gelmeden hamilelik geçirenler tüm tibbi gereksinimleri gereksiz buluyor nedense.

Eklentiler

• E8F1044B-C3F8-4EE0-A9D9-3CFA7C435564.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 45
2 gunde bir 2 kat derler düz hesap, ama %65 yeterli. 40in %65 artması 66 ediyor. 66nin %65 artması 109 ediyor. Sizinki 150 çıkmış. Kimyasal gebelikte düzensiz artış ve azalış sonra tekrar artık falan olur. Düşükte azalma olur, galiba mol gebelikte inanilmaz fazla bir artış oluyor (bu bilgiden emin degilim).

Perşembe günü randevum var bakalım be diyecekler

Perşembe günü randevum var bakalım be diyecekler
2000-3000lerde kese görünüyor daha erken görenler de var, keseyi belki görebilirsiniz, ondan 1 hafta sonra da kalp atışı duymaya çağırıyorlar, bazi doktorlar 2 hafta sonra çağırıyorlar. Saglikla kucaginiza alin insallah

:) gülerek okudum. 5 düşük yapmış tüp bebek yöntemiyle gebe kalmış biriyim. İki günde bir çok sık bu değer eğer ki 350 ile başlasaydı iki gün sonra tekrar test istenir ve iki katı ise bir daha test istenmez fakat bu tarz küçük değerler için 1 hafta beklenmeli. Bebek kaybetmiş , düşük yapmış ya da gebe olarak değil bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunu

Sağlıkçı cok genel bir tabir, nedir hanimefendi ihtisasınız? Kadın doğum uzmanı iseniz ben susayım. Ben gülerek okuyamadim yazdığınızı, ben de tüp bebekle gebe kaldım, 350 ile başlasaydı diyorsunuz, müneccim miyiz nereden bilecegiz "himmmm bugun 350 olmustur" diye? Ayrica 2 gun sonra 700 olunca bakılmayacagini nereden cikardiniz? Kese görünene kadar gayet bakılıyor beta, ayrica ters bir durumda kese gorunse de doktor kontrol icin bakiyor. Yasadım biliyorum.

Dış gebelik felan dediler korkudan 4 günde bir veriyorum
kim bahsetti doktor
size anlatmak isterdim fakat o kapasiteyi sizde göremedim iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…