iki günde ikiye katlanırsa evetBeta hcg 13.81 adetime 2 gün var hamile miyim??
Beta hcg 13.81 adetime 2 gün var hamile miyim??
Tesekkür ederimmm :) idrar testi yapsam cıkar miHamilesin canimsss hayırlı olsunnn
Cok tesekkur ederimm :)5 ve üzeri hamile olarak değerlendiriliyor. 2 gün sonra aynı saatlerde teksti tekrarlarsanız ve 2 katı sonuç çıkarsa sağlıklı olduğu anlaşılıyor.Tebrikler :)
Henüz çıkmayabilir. 2 gun sonra yap.cok silik te olsa çıkarTesekkür ederimmm :) idrar testi yapsam cıkar mi
Biraz önce yaptım cok silik cikti 2. çizgiHenüz çıkmayabilir. 2 gun sonra yap.cok silik te olsa çıkar
Hayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz akıntım var ne yapmamı önerirsiniz
Cikiyor genellikle. benim 2 gun gecikmede cikti.Hayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım ne yapmamı önerirsiniz
Ben bat a 4 gün kala test yaptm evde negatif cikti. 2 gün kala kan testi yaptirdim iste 13.81 cikti adet günümde tekrar gidip kan vercemHayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım ne yapmamı önerirsiniz
Beta hcg 13.81 adetime 2 gün var hamile miyim??
Herşeyin hayırlısı canım. varsa da yoksa da hersey Allah tan bekleyip görecezhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-yardiminiza-ihtiyacim-var.942986/page-4
Canim sunu bi oku benm baslgm. Negatif konusmak istrmiyorm allah gonlune gore versn insallah vardir ama kimyasal diye bi ihtimal var .hayal kirklgi yasamak cok kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?