yani doktorlar aslında keseyi görene kadar hamilesin demiyor. o zamana kadar bu değer git gide artıyor.
Benim 5. haftada kese görülmüştü, kesenin görülmesi için de 4000-5000 olmalı demişti.
Çok şükür gördükten 1 hafta sonra kalp atışında içim rahatlamıştı ancak, yani en az 6 haftalık
evet canım büyük ihtimalle hamilesin :) birkaç gün sonra tekrar edip değerlerinin düzgün artıp artmadığına bakmalı ve doktora gitmelisin :) hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım ne yapmamı önerirsiniz
canım adet günü veya gecikmeli günlerde idrar testinde silik bile olsa çıkıyor. Benim 3 günlük gecikmede tam olarak belirgin bir çizgi çıktı. bence şimdi yapsan bile çıkma ihtimali yüksek:) hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz :)
canım adet günü veya gecikmeli günlerde idrar testinde silik bile olsa çıkıyor. Benim 3 günlük gecikmede tam olarak belirgin bir çizgi çıktı. bence şimdi yapsan bile çıkma ihtimali yüksek:) hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnşallah canım döngüm 24 gün yani ilişkiden 13 gün geçti 13 günde ancak kanda belli olur dedi doktorum ama hemen kan vermek de istemiyorum belki strese bağlı bi gecikmedir diye çok umutlanmıyorum
evet canım büyük ihtimalle hamilesin :) birkaç gün sonra tekrar edip değerlerinin düzgün artıp artmadığına bakmalı ve doktora gitmelisin :) hayırlı olsun :)