Beta hcg çok az yükselmiş :(

Ay12live

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
1.505
1.409
133
35
Merhaba hanımlar,

Ben 2 yıllık evliyim. Uzun zamandır çocuk düşünüyoruz. Gecen sene dış gebelik geçirdim. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Beta 147 çıkmıştı. Fakat bugun tekrar kan verdim ve beta 180 cikti. Moralim çok bozuk :( Sizce bu değer yukselir mi? Yoksa tekrar bir dış gebelik mi yaşıyorum. Ne olur fikir verin bana :(

Merhaba, beta değeri iki günde bir %60 artması gereken bir şey. 147 nin %60'ı 85-90 arası bir değerdir. Aynı klinikte mi ölçüm yaptırdınız? Farklı yerlerde yapılan ölçümler hatalı sonuç verebilir. Ayrıca iki gün sonra aynı yerde tekrar yaptırın ki kesin sonucu alabilesiniz. Ve mutlaka doktora gözükmeniz gerekir. Rabbim gönlünüze göre versin.

Canım inşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde yükselir gecen yıl bu kötü deneyimi ben yaşadım beta hcg degeri yükseliş gösteriyordu fakat olması gereken kadar değildi kesede büyüyordu bebegide gördük fakat beta hcg sürekli azar azar yükselme gösteriyordu herhangi bir sey anlaşılamadı ve 3 aylıkken ne yazıkki kalp atımı alınamadığı için zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım... Daha sonra testler yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı bende ona bir baktır canım çok geç olmadan... Rabbim insallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder arkadaşım

Merhaba, beta değeri iki günde bir %60 artması gereken bir şey. 147 nin %60'ı 85-90 arası bir değerdir. Aynı klinikte mi ölçüm yaptırdınız? Farklı yerlerde yapılan ölçümler hatalı sonuç verebilir. Ayrıca iki gün sonra aynı yerde tekrar yaptırın ki kesin sonucu alabilesiniz. Ve mutlaka doktora gözükmeniz gerekir. Rabbim gönlünüze göre versin.[/QUOTE

Farklı hastanelerde yaptırdım canım. 2 gün sonra yine bugun yaptırdığımda test yapacam o zaman daha net belli olur herhalde. Amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dua edin bana ne olur :(

Canım inşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde yükselir gecen yıl bu kötü deneyimi ben yaşadım beta hcg degeri yükseliş gösteriyordu fakat olması gereken kadar değildi kesede büyüyordu bebegide gördük fakat beta hcg sürekli azar azar yükselme gösteriyordu herhangi bir sey anlaşılamadı ve 3 aylıkken ne yazıkki kalp atımı alınamadığı için zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım... Daha sonra testler yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı bende ona bir baktır canım çok geç olmadan... Rabbim insallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder arkadaşım
Çok geçmiş olsun size de :( insallah canım baktıririm insallah. Dualarını eksik etmeyin ne olur. Allah gönlünüze göre versin

Cnm malesef bende ayni durumu yasadim ve dis gebelik geciriyorum suan. Insallah senin oyle degildir ve insallah bebegin senledir

Cnm ilk 168di. Sonra 171 oldu.kanama basladi.134e falan dustu.doktor dusuk yapiyosun dedi. Geldim eve. 18 gun falan kanamam bitmedi.tekrar gittim. 600ü gecmis hcg. Vajinal ultrason baktilar. Sag tüpte dıs gebelik cikti. Hemen kurtaj yapip igne vurdular. 38gun oldu halen bitmedi. Ama ben gec kalmistim zaten normal dusuk yapiyosun deyip yolladilar dis gebeligi anllamadilar

Cnm ilk 168di. Sonra 171 oldu.kanama basladi.134e falan dustu.doktor dusuk yapiyosun dedi. Geldim eve. 18 gun falan kanamam bitmedi.tekrar gittim. 600ü gecmis hcg. Vajinal ultrason baktilar. Sag tüpte dıs gebelik cikti. Hemen kurtaj yapip igne vurdular. 38gun oldu halen bitmedi. Ama ben gec kalmistim zaten normal dusuk yapiyosun deyip yolladilar dis gebeligi anllamadilar
Çok geçmiş olsun canım :( bende gecen sene dış gebelik geçirdim o yüzden seni çok iyi anliyorum :( şimdi de aynı seyleri yasamaktan korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun

dis gebeligin sebebi varmi peki..umarim bu sefer degildir

Geçmiş olsun kızlar...maalesef bende iki defa dış gebelik geçirdim ikisinde de hcg az yükseliyordu..

Back
X