Yumurtlama gününü ovu ile mi takip etmiştin canım? Önemli olan bu?
Yani şöyle diyim. Adrtimin kaçıncı günü fln boşver, ama bigün eşimle ilişki olmuş , o son ilişkiden tam 14 gün sonra kan verdim ben. Ve 0.1 çıktı. Ama sperm içerde 4 gün beklemiş, yumurta ile 4 gün sonra buluşmuş. Ve tam yumjrta ile sperm birleştikten 9-10 gin sonra verdiğim kan 0.1 çıktı. Ben kesin gebe değilim diye adrt söktürücüye başladım. Bi hafta daha adet olmayınca idrarda öğrendim gebe olduğumu

bendeki durum tam bir bulmaca. Ogün kanda 190 çıktı. Yani teknik olarak çok saçma di mi?
Kana 10. Gün civarı hcg hormonu geçiyor artık diyorlar. Benimki geçmemiş. Ovuden tam 17 gün sonra öğrendim, ama asla o arada test yapmadım çünkü gebe değilim sanıyodum söktürücü ne varsa alıyordum.
Bu arada benim satın üzerinden 42 gün geçtiğinde 190 dı . Doktorum ama acaip sakin pozitif bi insandı, ben de o zamanlar bu konuları detaylı bilmiyordum. Asla tekrar kan verdirtmedi.
Bebeğin boyutundan tahmini ovu tarihimi o söyledi de ben ordan hesap ettim hep bu tarihleri, hatta olamaz imkansız o dönem evde 4 kişi kalkyordu ilişki olmadı demiştim.4 gün öncesindeki ilişkiden olmuş oğlum..
yani olanla ölene çare yok...
yaşayacaksa yaşayacak,
Yaşamayacaksa da sonu belli...
biraz kaderinize güvenip kendinize stres yapmayın derim... çünkü inanın daha şuncacıkken bile o hisler yerleşiyor çocuklara .
Hayırlı olsun