Beta Hcg degeri 8304.0

leylifer6638

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
25
3
286
Merhaba adetime daha 6 gün var bugün kasik ağrısı şikayetiyle acile gittim Hcg değerim 8304.0 çıktı. Kafam karıştı adetim daha 1 hafta varken bu değer normal mi kadın doğum doktoruna gidemedim yarın da resmi tatil o yüzden burata yazmak istedim.

Baya yüksek çıkmış değeriniz. Acaba önceki aydan falan hamile kalma durumunuz olabilir mi yeni olsa bu kadar yüksek çıkması çok enteresan

Baya yüksek çıkmış değeriniz. Acaba önceki aydan falan hamile kalma durumunuz olabilir mi yeni olsa bu kadar yüksek çıkması çok enteresan
Evet bende bu yüzden çok ikilemde kaldım çok kafam karıştı 3 gün önce bir lekelenmem oldu 1 kere geçen ay nisanın 6 sinda adet oldum

Ağustos ayında ikiz gebeliğin vardı kalp atışları durdu kürtaj oldum acaba bu şekilde ikiz olup da yüksek olabilir mi çok kafam karışık

Evet bende bu yüzden çok ikilemde kaldım çok kafam karıştı 3 gün önce bir lekelenmem oldu 1 kere geçen ay nisanın 6 sinda adet oldum
Belki de yaşadığınız üstüne görme gibi bişeydi önceden hamile kaldınız. İkiz desek ama bata 1 hafta var inşallah bir sorun sıkıntı olmaz tamamen üstüne görme durumudur. Cuma günü mutlaka gidin doktora beklemeyin hiç

Teşekkür ederim hem dış gebelik geçmişim var hem dusuklerim var o yüzden çok tedirginim çok sagolun

Teşekkür ederim hem dış gebelik geçmişim var hem dusuklerim var o yüzden çok tedirginim çok sagolun
İnşallah öyle bir durum olmaz ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benide haberdar edin merak ederim iyi haberlerle gelin inşallah

İnşallah öyle bir durum olmaz ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benide haberdar edin merak ederim iyi haberlerle gelin inşallah
Ayın 1 inde kasik ağrısı şikayetiyle acile başvurdum dış gebelik teşhisiyle yatisim yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…