Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derin88@nemesis
Doktorum çarşamba günü çağırdı ama şuanda belimin ağrısından duramıyorum okadar şiddetli ki bel ve kasık ağrısı dinleniyorum umarım gecer
Belki birilerinin değeri benim gibi yüksek çıkar fikir olması bakımından bugün doktora gittik ve 1 kese göründü sanırım değerin yüksek olmasının pek bir etkisi yok
Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?
Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?
Canım sanırım seninki tüp bebek değil..Çatlatma iğnesi olmuşmuydun? Gerçi olsan bile üzerinden epey geçmiş olması lazım 2 günün kalmış Regl olmak için..Bence Hamilesin tatlım tebrikler..insallah gönlünün istediği olsun..Yarın bir doktorada git bence