• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Ve 9. Günü beta değeri

Kızlar çok ama çok üzüldüm. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Değerim düşük çıkınca sizler bana umut olmuştunuz sonra bende kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Gerçekten bazen neyin bizim için hayırlı olduğunu kestiremiyorum. İnsan pozitifi görüp hayallere dalıyor. Hayatımda ilk kez pozitif görmüştüm.. aynı gün bir sürü bebek kıyafeti,puset falan bakmıştım 2. Kan sonucuyla paramparça oldum resmen. Ama sizin yaşadığınız süreç çok çok daha zor. Allahım sabır versin ve umarım bir sonraki denememizde artık sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi oluruz 🙏 ikinizede kocaman sarılıyorum 😔♥️ T tugce1916 S SCORPION WOMAN35

Adet olmayı düşmesini bekliyorum ilaçları yeni kestik insllh adet olup sökülür düşer kendiliğinden sancımda başladı bakalım.Psikolojik olarak kötüyüm bomboşum ikigün önceye kadar hayallerim vardı doğum hast araştırıyodum bebek kıyafeti bakıyodum şimdi amaçsız kaldım😪siz nasılsınız
Ya mesajını şimdi gördüm çok üzüldüm Rabbim kalbine ferahlık versin hiç ummadığın anda çiçeklendirsin inşaAllah 🤲

Kızlar çok ama çok üzüldüm. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Değerim düşük çıkınca sizler bana umut olmuştunuz sonra bende kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Gerçekten bazen neyin bizim için hayırlı olduğunu kestiremiyorum. İnsan pozitifi görüp hayallere dalıyor. Hayatımda ilk kez pozitif görmüştüm.. aynı gün bir sürü bebek kıyafeti,puset falan bakmıştım 2. Kan sonucuyla paramparça oldum resmen. Ama sizin yaşadığınız süreç çok çok daha zor. Allahım sabır versin ve umarım bir sonraki denememizde artık sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi oluruz 🙏 ikinizede kocaman sarılıyorum 😔♥️ T tugce1916 S SCORPION WOMAN35
Sağol cnm güzel dileklerin için sende bende çaba gösteren herkes inşllh birgün bu güzel duyguyu yaşar🤲bende ilkdefa bukadar iyi ilerledim 1100 lere geldi betam ilkdefa kese gördüm gerçekmi diye ağladım busefer oldu dedim elim karnımda geziyodum ilkkez başkası için değil kendim için ebebek mağazasına gidip bakmıştım çok umutlandım çok üzüldüm tarifi yok.Şimdide düşsün diye duaediyorum ki operasyona gerek olmasın.

Back
X