- 19 Ekim 2018
- 120
- 90
- 48
- 31
- Konu Sahibi Lavanta0101
-
Evet aynı saatlerde verdim aynı yerde hatta ikinci verdiğimde üzerinden bir iki saat geçmiştiAynı saatlerde aynı yerde kan vermek lazım. Öyle miydi?
Çok bariz fark yok aslında.Evet aynı saatlerde verdim aynı yerde hatta ikinci verdiğimde üzerinden bir iki saat geçmişti
Yarın vericem inşallah bakalımÇok bariz fark yok aslında.Belki sağlıklı ilerler. Tekrar kan vereceksiniz di mi?
48saatte bir %60artis normal kabul ediliyor. Bende beta takibi yaparken bir iki defa tam iki katina katlamamisti. Endiselenme cok ciddi bir duzensizlik olmadigi surece yolundadir hersey. Bugun 300 cikipta iki gun snra 350-400 ciksa evet bariz bir yavaslik var ama seninki normal geldi banaMerhaba çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım , ilk öğrendiğimde beta değerim 47.8 iki gün sonra 168 daha sonra iki gün sonra tekrar yaptım 303 oldu ikinci yaptığımda tam iki kat artış olmadı , bilginiz varsa bu durum sizce anormal mi yoksa sıkıntı yok mu yarın tekrar test vericem ama dünden beri tedirginim cevap verirseniz çok sevinirim ?
Gayet normal, sıkıntı gözükmüyor. %60a kadar artış normal görülüyor. 2 katı olmak zorunda değil.Merhaba çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım , ilk öğrendiğimde beta değerim 47.8 iki gün sonra 168 daha sonra iki gün sonra tekrar yaptım 303 oldu ikinci yaptığımda tam iki kat artış olmadı , bilginiz varsa bu durum sizce anormal mi yoksa sıkıntı yok mu yarın tekrar test vericem ama dünden beri tedirginim cevap verirseniz çok sevinirim ?
Yaaa teşekkür ederim biraz da olsa rahatlattı mesajlarınız sizin kaçıncı ayınız48saatte bir %60artis normal kabul ediliyor. Bende beta takibi yaparken bir iki defa tam iki katina katlamamisti. Endiselenme cok ciddi bir duzensizlik olmadigi surece yolundadir hersey. Bugun 300 cikipta iki gun snra 350-400 ciksa evet bariz bir yavaslik var ama seninki normal geldi bana
Yaaa inşallah bazı yerlerde 2katı yazmışlar bazı yerlerde %60ondan dolayı bir tedirginlik vardı bakalım dediğiniz gibi olur hayırlısıylaaaGayet normal, sıkıntı gözükmüyor. %60a kadar artış normal görülüyor. 2 katı olmak zorunda değil.
Olmaması lazım mı dedi?Kadın dogum doktoru 2. Gün %66 dan fazla olması lazım dedi gayet normal
Olması lazm yazacaktım yani sizin normal şuanOlmaması lazım mı dedi?
Konu benim değil. Ben takipteyim konuyu sadece.Olması lazm yazacaktım yani sizin normal şuan
Evet değerime göre %80görünüyor artış inşallah sağlıkla ilerler teşekkürlerKadın dogum doktoru 2. Gün %66 dan fazla olması lazım dedi gayet normal
16.haftamdayim 4ay bitmek uzere. Anliyorum seni bende kese gorunene kadar defalarca kan verdim artis duzenli mi diye. Tam iki kat olmayinca panikledim. Onceden iki kaybim var onlardaki beta degerlerinin artisiyla kiyasladim sonra baktim ki kaybettiklerimde beta gayet duzenli yukselmis. Demekki betanin yukselisi tek basina biseyin ispati olmuyomus. Rahat ol sende dua etYaaa teşekkür ederim biraz da olsa rahatlattı mesajlarınız sizin kaçıncı ayınız
İnanır mısın ağlıyorum dua ediyorum sürekli birşey olmasın daha kötü bir sonuçla karşılaşmayım diye.. ilk gebeliğim 1,5sene sonra oldu ilk öğrendiğimdeki heyecanımız mutluluğum geliyor .. evet hiç birlerin garantisi zaten yok çok iyi yükselip kese görünmeyen durumlarda var bu süreçte herşey aklını karıştırıyor tam iki kat artmadı diye sende de iki kat olmadığı zaman oldu mu bu gebeliğinde .. inşallah dediğin gibi olur çok sağol benim için dua et olur mu inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini16.haftamdayim 4ay bitmek uzere. Anliyorum seni bende kese gorunene kadar defalarca kan verdim artis duzenli mi diye. Tam iki kat olmayinca panikledim. Onceden iki kaybim var onlardaki beta degerlerinin artisiyla kiyasladim sonra baktim ki kaybettiklerimde beta gayet duzenli yukselmis. Demekki betanin yukselisi tek basina biseyin ispati olmuyomus. Rahat ol sende dua et
Kayıplarınız neden olmuş gittiniz mi araştırmak için16.haftamdayim 4ay bitmek uzere. Anliyorum seni bende kese gorunene kadar defalarca kan verdim artis duzenli mi diye. Tam iki kat olmayinca panikledim. Onceden iki kaybim var onlardaki beta degerlerinin artisiyla kiyasladim sonra baktim ki kaybettiklerimde beta gayet duzenli yukselmis. Demekki betanin yukselisi tek basina biseyin ispati olmuyomus. Rahat ol sende dua et
Genetik inceleme yaptirdik bir sorun cikmadi.Kayıplarınız neden olmuş gittiniz mi araştırmak için
Sag salim kucagina alirsin insallah evladini. 389la ogrendim iki gun snra 600 kusur bi deger cikti. Tabi ben 750 civari bekledigimden panikledim acaba mi dedim zor gecti o surec. İki gun snraki deger 1250 civariydi bu bile tatmin etmedi beni neyseki bi snraki 3 bini gecmisti kalp atisi vs alindi bi nebze rahatladim. Sakin kalmaya calisİnanır mısın ağlıyorum dua ediyorum sürekli birşey olmasın daha kötü bir sonuçla karşılaşmayım diye.. ilk gebeliğim 1,5sene sonra oldu ilk öğrendiğimdeki heyecanımız mutluluğum geliyor .. evet hiç birlerin garantisi zaten yok çok iyi yükselip kese görünmeyen durumlarda var bu süreçte herşey aklını karıştırıyor tam iki kat artmadı diye sende de iki kat olmadığı zaman oldu mu bu gebeliğinde .. inşallah dediğin gibi olur çok sağol benim için dua et olur mu inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?