S sibelayyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 10 0 1 25 Pazar 11:58 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #1 merhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir
aalesya Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2017 609 374 103 31 Pazar 14:05 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #2 sibelayyy .!.: merhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir Genişletmek için tıkla... İki katı artmış normal canım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sibelayyy .!.: merhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir Genişletmek için tıkla... İki katı artmış normal canım
S sibelayyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 10 0 1 25 Pazar 22:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #3 aalesya .!.: İki katı artmış normal canım Genişletmek için tıkla... Abla ikiz olunca artış nasıl oluyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
aalesya .!.: İki katı artmış normal canım Genişletmek için tıkla... Abla ikiz olunca artış nasıl oluyor
aalesya Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2017 609 374 103 31 Pazar 22:50 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #4 sibelayyy .!.: Abla ikiz olunca artış nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sibelayyy .!.: Abla ikiz olunca artış nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez
S sibelayyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 10 0 1 25 Pazar 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #5 aalesya .!.: Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez Genişletmek için tıkla... Yani benim değer daha fazla mı olması gerekiyordu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
aalesya .!.: Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez Genişletmek için tıkla... Yani benim değer daha fazla mı olması gerekiyordu
S sibelayyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 10 0 1 25 Pazar 23:29 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #6 aalesya .!.: Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez Genişletmek için tıkla... Bizde gen olarak varda bende istiyorum o yüzden sordum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
aalesya .!.: Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez Genişletmek için tıkla... Bizde gen olarak varda bende istiyorum o yüzden sordum
M meneksegoz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2025 26 7 1 38 Pazartesi 15:11 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelayyy #7 sibelayyy .!.: merhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir Genişletmek için tıkla... İkiz gebelikte baya yüksek olması.lazim.Ben geçen sene ikiz gebeliği 15000 ile öğrenmiştim 5 haftalikken Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sibelayyy .!.: merhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir Genişletmek için tıkla... İkiz gebelikte baya yüksek olması.lazim.Ben geçen sene ikiz gebeliği 15000 ile öğrenmiştim 5 haftalikken