Smdi bn ne desem yalan olur . Bn sadece değer 1000in üzerine çıktıktan sonra artış yavasliyormus onu biliyorum. Kesin sağlıklı diyemem ama kurtaj da olma yani bekle zaten kese de büyüme olmaz şekli faln bozulursa kurtaj olursun . Bence beklemeye değer bnmde gebeligm sıkıntılı bu üçüncü iğne kullanıyorum inslh guzl olur herşey snin içindeİki günde artışım 1700 den 2100 e çıktı bu yüzden normal değil diyor.5. Haftaya göre bu değer normal mi?
Evet canm 15 haftalık . Yani sıkıntı derken öncesi br dusuk br kurtaj var genetk araştırma yapıldı pıhtılaşma olduğu için iğne coraspin ve progestan kullanıyorum gebeliği öğrendiğimden beri guzl ilerliyor çok şükür . :)Sıkıntılı derken şimdi hamile misin ?
İki günde artışım 1700 den 2100 e çıktı bu yüzden normal değil diyor.5. Haftaya göre bu değer normal mi?
Kalp atışını duyduktan sonra kaybederim diye de çok korkuyorum.bol bol dua edelim bu gece inşallah kabul olur.bben 1 subatta yaptırdıgımda 4+3 4 bıseydı 404 cıkmıstı 5 gun sonra 6 subatta tekrar yaptırdım 2800 cıkımıstı yanı 5. haftada senınkıne yakın tabıkı 2 gunde 2 katına cıkmıs gıbı oluyor sende emın olmadan kurtaj falan olma bırden fazla doktorun gorusunu al. dusuk bıle olacaksa kanaman olsun emın ol. Burda ne hıkayeler okuduk. kese gorulmemıs ılac verelım vs denmıs gıtmıs dıger doktor gormus vs vs.. 2 3 doktora gorun. kanama olmadıgı surece bekle kalp atıslarını duyarsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?