Beta hcg degeri çogul gebelik

gögüslerim çok şişmişti va acıyordu onun haricinde bir belirti yaşamadım transfer sonrasıda karnımda şişlik oldu sonra geçti.8.gün idrar testi yapmıştım silik çizgi çıktı

ikiz olabilecegini düşündüm ama deger yüksek olunca üçüz dördüz diye korktum açıkçası senin kaçıncı günün canım

6.gün..şu an transfer gününü sayıyorum ben.

idrar testi yaptın mı yaptıysan ne zaman canım.
değer yüksek ya çıkması lazım.

transferin 8 günü yaptım silik çıktı birde dün akşam yapmıştım ondada silik çıktı o yüzden bugun kann test yaptırdım seninde ilk denemen degilmi belki sendede yüksek deger çıkar çogul olursa idrar testi hemen sonuç vermedi ama 10 dk geçmişti o zaman silik çizgi belirdi

ben de yarın sabah denicektim,çok ümitli değilim ,belki çıkar ,çıkmazsa da daha erken zaten ,inşallah kafaya takmam. :)

frt senın kan degerin kaçtı umarım hayırlısı olur

benim kan değerim 10. 386 12. 776 idi bugün keseleri gördük 4 tane bana 3 transfer ettiler canım ama biri kendi içinde bölünmüş yani şuan 4 taneler 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı dr belki o zamana kadar 1 i kendiliğinden kaybolabilir dedi çünki 1 i biraz küçükmüş hayırlısı allahtan rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla seninkilerde hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inş.

canım senin 12, gün degerin 776 ise va 4 kese çıktıysa benim 11. gün deger 1208 benimkidemi dördüz acaba inşalaah canım hepimiz için

meltemcim istersn sende 8 gün dene gerçi çogu kişi erken oldugunu söylüyor ama belki silik çıkar

ay canım yaaa.maşallh ne güzel ne güzel..gözlerim doldu yaa..4 tane minik kalp atışı duyarsın inş..biz çocuğu olmayanlara da dua et...belki o yavrucukların hürmetine rabbim nasip eder bize de..

silik ten kasıt ne canım,oldukça haff toz pembe tam anlaşımyan bi çizgi çıktı ben de,testi yenilicem..
ayyy hiç beklemiyodum..hamile olabilirmiyim..teste çok var daha...

yeniledim canım,üç farklı test yaptım ,üçüde aynı gölge gibi var yok,dikkat edersen görülüyo..

dryann tebrik ederimm..rabbim tamamına erdirsinn...meltemcimm inşş sende kandaada pozitifi görürsün....
dryan testini tekrarladınmı?????

dryan ve diger hamişler tebrik ederim meltem inş. sende hamişsindir. dryan canım benim 3.denemem olucak 2ay içerisinde inş. 2defa hamile kaldım dondurulmuşlarla 1.denememde:698 di ,2.tüp denemde 1074dü tüp bebek merkezindekiler aa ikiz kesin falan dediler keseyi bi gördük tek tabi ben kaybettim o ayrı konuda demem oki takma kafana çogulmu diye bugüzel günlerinin keyfini çıkar tekrardan hayırlı olsun

kızlar moralim çok bozuk dün yaptırdıgım testte beta hcg 1208 çıkmıştı bugun tekrar yaptırdım ama başka bir yerde 67.71 çıktı iki sonuç çok alakasız birbiri ile sonra tekrar başka bir yere gidip yaptırdım 69.20 çıktı bu ne olabilir ilk yaptırdım test çok yüksekti acaba bir yalnışlık olabilrmi diyorum diger iki test sonucu birbirine yakın yada düşük mü olacak yarın tekrar yaptırmayı düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…