Doğuma Hazırlık Beta HCG değeri düşük mü kızlar ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mi

Çok iyi fikir ya bende senin gibi yapicam :KK70:
Senin ilk değerin 75 ken kaç gün geçmişti regl

Adet düzensizliği olduğu için günümü bilmiyorum canım. Tahminen adet günüm veya en fazla 2 gün vardi diye düşünüyorum.
IMG_20180321_141717.webp

İki gün arayla sabah ilk idrarla test yapmıştim. 17-19-21 Mart. Sonra da doktora gittik keseyi gördük şükür :)

Benim değer 155 çıkmıştı hemen doktoruma gittim. Oda 2. Kan tahliline gerek gormedi bile. Haftaya gel keseyi görelim demişti gittiğimizde de gördük şükür. Değer düşük falan değil 15 ile öğrenen insanlar var. Benim kuzenim 2000 li rakamlardı öğrendiğinde ama gebeligimiz farklı ilerlemedi.
Yaa sen ciddi misin çok sevindim ben acilden giriş yaptığım için kadın doğum doktoru yoktu açıklama yapmadı
Seninle değerlerimiz yakınmis çok mutlu oldum çok sağol canım

Adet düzensizliği olduğu için günümü bilmiyorum canım. Tahminen adet günüm veya en fazla 2 gün vardi diye düşünüyorum. Eki Görüntüle 2182251

İki gün arayla sabah ilk idrarla test yapmıştim. 17-19-21 Mart. Sonra da doktora gittik keseyi gördük şükür :)
Cok sukur Darısı bana insallah bende senin gibi yapayım :-D

Yaa sen ciddi misin çok sevindim ben acilden giriş yaptığım için kadın doğum doktoru yoktu açıklama yapmadı
Seninle değerlerimiz yakınmis çok mutlu oldum çok sağol canım

Inan bana da dediler vay efendim doktor neden ikinci kan değeri istemedi diye hatta iş yerine vermem için rapor bile yazdı doktorum gebedir diye keseyi görmeden o raporu vermesine bile şaşırdılar. Doktoruma söylediğimde neden dinliyorsunki onları keseyi göremeseydim ilk etapta boş gebelik değil geç döllenmeden şüphelenir o zaman isterdim kan testi demişti. O yüzden değere hiç takılma en kısa zamanda keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın. Tadını çıkar stes yok artık :anneadayı::emir_bebek:

Inan bana da dediler vay efendim doktor neden ikinci kan değeri istemedi diye hatta iş yerine vermem için rapor bile yazdı doktorum gebedir diye keseyi görmeden o raporu vermesine bile şaşırdılar. Doktoruma söylediğimde neden dinliyorsunki onları keseyi göremeseydim ilk etapta boş gebelik değil geç döllenmeden şüphelenir o zaman isterdim kan testi demişti. O yüzden değere hiç takılma en kısa zamanda keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın. Tadını çıkar stes yok artık :anneadayı::emir_bebek:[/QUOTE=
İçimi o kadar rahatlattin ki anlatamam:dua: insanlar böyle işte bana da aynisin söylediler keseyi gormeden sevinme bir sorun mu var neden düşük bu kadar diye :KK61:

Adetimden 6 gun once kan testi 11.27 çıktı 2 gun sonra kn testi 37.59 çıktı daha adetime 3 gün var sizce değerler normal mi çoğalıyor

Adetimden 6 gun once kan testi 11.27 çıktı 2 gun sonra kn testi 37.59 çıktı daha adetime 3 gün var sizce değerler normal mi çoğalıyor
Gayet güzel canım bence artik kan testi yaparak kendini germe. 10-15 gün bekleyip doktora gidersen keseyi görürsün. Beklerken de 2 günde bir idrar testi yaparak koyulaşmayi takip edebilirsin.

Back
X