- 31 Ağustos 2024
- 75
- 22
- 3
- Konu Sahibi sevmek gerek
-
Yaaa inşallah canımEvet o da normal ben 7. Haftaya kadar adet ağrıları çekmiştimsağlıklı ilerler sen iyi düşün iyi olsun.
Betam 126 dan 586 ya çıkmış dört günde doktor güzel dedi haftaya çarşamba keseye çağırdı sen ne yaptın canımİnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım, buraya yazar mısın merak ettim
Yaaa çok sevdim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınBetam 126 dan 586 ya çıkmış dört günde doktor güzel dedi haftaya çarşamba keseye çağırdı sen ne yaptın canım
3-6-8 dediğin haftalar mı oluyor?Benimde ayın 30 unda verdiğim beta hcg 700 çıktı -3 ünde 3052-6 sında 4038-8 inde de 4800 küsur çıktı ama doktorlar artış hızı düşük kürtaj olman gerekiyor diyor aklım çok karışık…Pazartesi günü tekrar gideceğim.Bu arada ayın 6 sında kese göründü 4ml-8 ında ise 6 mil di.Ne olacağı belli değil en başta dış denildi kese çıktı ortaya yalancı kese denildi şimdi sağlıksız deniyor.İnşallah güzel sonuçlar alırım
Tamam canım benim moralim aşırı bozuk ama yaaYaaa çok sevdim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınben de yarın gidip kan testi vereceğim, sonuçlanınca buradan yazarım sana
Neden canım?Tamam canım benim moralim aşırı bozuk ama yaa
Betam güzel ilerliyor da Progesteronum 0.6 çıktı baya düşükNeden canım?
Hayır gün aşırı yapılan test3-6-8 dediğin haftalar mı oluyor?
Canım inşallah düzelir o da, ben de ona hiç baktırmadım sadece gebelik testi yaptırdım 2 defa. Bu arada canım bugün kan verdim değer 199 çıktıBetam güzel ilerliyor da Progesteronum 0.6 çıktı baya düşük
Ama değerler yüksek gibi duruyor sanki, ben de 2 gün önce kan testi verdim değer 80 çıktı bugün tekrar kan testi verdim 199 çıktı iyi mi buHayır gün aşırı yapılan test
Bence gayet güzel 2 günde 2 kat ve üstü olmalı. 2 katı geçmiş hayırlı olsun inşallahAma değerler yüksek gibi duruyor sanki, ben de 2 gün önce kan testi verdim değer 80 çıktı bugün tekrar kan testi verdim 199 çıktı iyi mi bu
Ayy çok teşekkür ederim canım amin inşallahBence gayet güzel 2 günde 2 kat ve üstü olmalı. 2 katı geçmiş hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?