Degerin kac oldugu onemli degil 2 günde bir kan verip 2 kat artmasj önemli umarım yükselirKızlar selam 2 ay üst üste kimyasal yaşadım değerler düşüktü ama kimyasalda en fazla değer 67 idi şimdi ise battan sonra 6 gün geçti bugün beta verdim 357 çıktı değerim bu değerle kimyasal yaşayan varmı yoksa değer çokmu düşük
Neden diye sorarsanız ilk kızımda battan 1 gün sonra 1300 ile öğrenmiştim sevgiler saygılar lütfen görün ve bişeyler yazın
Evet haklısınız pazartesi tekrar vereyim değer az düşük gibi ondan endişelendimdeDegerin kac oldugu onemli degil 2 günde bir kan verip 2 kat artmasj önemli umarım yükselir
Ben kızımda 1300 öğrendim sonra dr kontrolu ile devam ettim şimdi 3 ay aralıksız 2 kimyasal bide. 357 olunca bu da mı kimyasal acaba diye düşnüyorumBence de değer önemli değil, tahmini adet tarihinizi yanlış hesaplasanız bile tüm betahcg hesabı değişir, ben hiç betahcg yaptırmadım mesela kaset testte pozitifi görüp 2 hafta sonra gittim doktora ve keseyi görünce betaya bakmadı biledüzenli şekilde artsın yeter
Ay maşallah inşallah kucağına alırsın sağlıklıca bebişiniDeğer önemli değil ki ben de 34le öğrendim çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum. 2 günde bir artış önemli
Guzel haberlerini bekliyorum dikkat et kendine dualarını eksik etme bizdenEvet haklısınız pazartesi tekrar vereyim değer az düşük gibi ondan endişelendimde
İnşallah canım inşallah sende bebişini alırsın kucağınaGuzel haberlerini bekliyorum dikkat et kendine dualarını eksik etme bizden
Değer önemli ama 2 kat artıyorsa bence sorun yok sağlıklı bir gebelik oluyor Allah kucağına almayı nasip etsinAy maşallah inşallah kucağına alırsın sağlıklıca bebişini
Ayrıca değer önemli ben 2 kimyasal yaşadım ya 2 ay üst üste bu 3. Ay ama kimyasala göre biraz yüksek ama haftaya göre biraz düşük bir değer
Ayy inşallahİnşallah canım inşallah sende bebişini alırsın kucağınahaber veririm tabiki
Kız selamAyy inşallah
Tabii var Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKız selamdeğer 357 den 1280e çıkmış iyi yani var gibi yani
Amin sağlıklıca inşallahTabii var Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Malesef yok 24 gündür gecikmem var doktorum yazdığı ilacı kullanıyorum regl olmayı bekliyorumAmin sağlıklıca inşallahvarmı sende bebiş
Bende hersey normal 3 aylık evliyim eşim test falan yaptırmadı ben yaptirdim hersey normal dedi doktorŞimdi sana bişey söylicemde ondan soruyorum eşin ve ya sende herşey normalmi?
Dr bana o gittiğimiz ay gynositol verdi ve ben 15 gün içinde gebe kaldım gynositol dediğimiz şey yumurtalıklarını açıyor sperm içine çok kolay giriyor toz şeker gibi sabah aç karnına suyla karıştırıp içiyorsun ben 15 gün sonra hamile kaldım ve çok şaşırmıştıkBende hersey normal 3 aylık evliyim eşim test falan yaptırmadı ben yaptirdim hersey normal dedi doktor
Bu olay 4 sene önceydi ellerinden öper bir kızım var 3 yaşındaBende hersey normal 3 aylık evliyim eşim test falan yaptırmadı ben yaptirdim hersey normal dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?