Beta hcg değeri hakkında

Bu hafta adet olmazsam doktora söyleyeyim bakalim olmadi alirim Allah nasip eder inşallah teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor

İstemiyomuydun bebiş battan 9 gün sonra 118 az çıkmış ama işte bilemiyorsun ki benimde 6 7 gün sonra 357 çıkmıştı en iyisi testi 3 günde bir tekrarla

Son adet tarihin 29 Ağustos'ta 3 Ekim'de 34 ile öğrendim yani reglim bi 4-5 gün gecikmişti
Yaa me güzel çok az ile öğrenmişsiniz ama çok iyi ilerlemesi nazar değmesin. Bende bugun 310 ile öğrendim adet tarihim tam bugun. Ama ikiye katlamazsa diye korkuyorum

Yaa me güzel çok az ile öğrenmişsiniz ama çok iyi ilerlemesi nazar değmesin. Bende bugun 310 ile öğrendim adet tarihim tam bugun. Ama ikiye katlamazsa diye korkuyorum
Hiiiiç endişe etme bu işin en önemli kısmı hayırlısını dileyip kendine dikkat etmek, bana ve eşime çocuğun olmaz dediler 6 yıldır neredeyse hiç korunmadık bebek kendisi geleceği zamanı seçti. Düşük değerle öğrendim diye demedikleri kalmadı, önce kimyasal dediler sonra keseyim göremediler dış gebelik dediler lekelenmem oldu düşük yapacaksın dediler kürtaja alalım diyen bile oldu kalp atışını karından duyamadılar bu bebek oluşmamış dediler şimdi 19. Haftada gayet sağlıklı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…