Bu hafta adet olmazsam doktora söyleyeyim bakalim olmadi alirim Allah nasip eder inşallah teşekkür ederimBu olay 4 sene önceydi ellerinden öper bir kızım var 3 yaşında
Sonra kuzenimden de hiç problem yok 3 ay önce dedimki gynositol al kullan dedim 500 tl mi ne olmuş ve artık eczanelerden çoğu yerden kaldırılmış zaten faydalı olan her ilaç kaldırılıyor neyse oda aldı 10 15 gün içinde oda gebe kaldı ister İnternete bak ister doktora sor gynositol u ben tavsiye ediyorum
İstemiyomuydun bebiş battan 9 gün sonra 118 az çıkmış ama işte bilemiyorsun ki benimde 6 7 gün sonra 357 çıkmıştı en iyisi testi 3 günde bir tekrarlaMerhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor
Kaçıncı günü 34 ile öğrendinizDeğer önemli değil ki ben de 34le öğrendim çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum. 2 günde bir artış önemli
Son adet tarihin 29 Ağustos'ta 3 Ekim'de 34 ile öğrendim yani reglim bi 4-5 gün gecikmiştiKaçıncı günü 34 ile öğrendiniz
Benimde 40 binlere çıktı çok şükürSon adet tarihin 29 Ağustos'ta 3 Ekim'de 34 ile öğrendim yani reglim bi 4-5 gün gecikmişti
Yaa me güzel çok az ile öğrenmişsiniz ama çok iyi ilerlemesi nazar değmesin. Bende bugun 310 ile öğrendim adet tarihim tam bugun. Ama ikiye katlamazsa diye korkuyorumSon adet tarihin 29 Ağustos'ta 3 Ekim'de 34 ile öğrendim yani reglim bi 4-5 gün gecikmişti
Korkma korkma ben adet bitiminden 7 gün sonra 357 ile öğrenmiştimYaa me güzel çok az ile öğrenmişsiniz ama çok iyi ilerlemesi nazar değmesin. Bende bugun 310 ile öğrendim adet tarihim tam bugun. Ama ikiye katlamazsa diye korkuyorum
Ayyy allahım bana da sağlıkla artış nasip etsin. Üç yıldır mücadele veriyorumKorkma korkma ben adet bitiminden 7 gün sonra 357 ile öğrenmiştim
İlk bebişin mi olcak allahım inşallah sağlıklı bir evlat nasip ederAyyy allahım bana da sağlıkla artış nasip etsin. Üç yıldır mücadele veriyorum
Evet canım ilk bebişim. Bebeğim olmuyordu. Bunda da ne olacak bilmiyorumİlk bebişin mi olcak allahım inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder
Eğer sizde bir problem yoksa hamilede değilsen gynositol tavsiye ederim dra sor bilirEvet canım ilk bebişim. Bebeğim olmuyordu. Bunda da ne olacak bilmiyorum
Bu nedir canımEğer sizde bir problem yoksa hamilede değilsen gynositol tavsiye ederim dra sor bilir
Ya Türkçesi senin yumurtalığını açıyor sperim girmesini kolaylaştırıyor dr eşliğinde 15 güne gebe kalmıştım ilk kızımdaBu nedir canım
Gebeyim şu an kuzu daha bugun öğrendim. Ama aklım da kalsınYa Türkçesi senin yumurtalığını açıyor sperim girmesini kolaylaştırıyor dr eşliğinde 15 güne gebe kalmıştım ilk kızımda
Allahım inşallah sağsağlim kucağına almayı nasip eder canoGebeyim şu an kuzu daha bugun öğrendim. Ama aklım da kalsın
Hiiiiç endişe etme bu işin en önemli kısmı hayırlısını dileyip kendine dikkat etmek, bana ve eşime çocuğun olmaz dediler 6 yıldır neredeyse hiç korunmadık bebek kendisi geleceği zamanı seçti. Düşük değerle öğrendim diye demedikleri kalmadı, önce kimyasal dediler sonra keseyim göremediler dış gebelik dediler lekelenmem oldu düşük yapacaksın dediler kürtaja alalım diyen bile oldu kalp atışını karından duyamadılar bu bebek oluşmamış dediler şimdi 19. Haftada gayet sağlıklı diyorlarYaa me güzel çok az ile öğrenmişsiniz ama çok iyi ilerlemesi nazar değmesin. Bende bugun 310 ile öğrendim adet tarihim tam bugun. Ama ikiye katlamazsa diye korkuyorum
Allah razı olsun aminAllahım inşallah sağsağlim kucağına almayı nasip eder cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?