beta hcg değeri hamılemıyım??

lay_la

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
36
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

kan testi yaptırdım.değerim 0,38 çıktı hamıle degılsınız dedıler.tatıle gıttım dondum 12 gun sonra tekrar dra gıttım kan testı yaptırdım degerım 26.49 hamıleyım.ama dr ultrasonla baktı gebelık kesesı goremedım dedı.folık asıt verdı.dikkatlı ol kendıne dıkkat et bır hafta snra tekrar gel dedi.başınıza bole bır sey geldımı ? 26.49 ıyı bır degermı ?

henuz bırsey soylemek ıcın cok erken evet hamılesın ama bu yenı bır gebelık yada kımyasal gebelıkte olabılır bence kendını hem ıyıye hem kotuye hazırla bu arada adetın kac gun gecıktı
kese gorunmesı ıcın 1500 lerı bulması lazım degerın bu arda

Benimde adetim 2 gün gecikti dün gittim hastaneye beta 2 çıktı ama bu yaşıma kadar 1 gün bile geciktiğini hatırlamam tekrarlasam mı testi.

Benimde adetim 2 gün gecikti dün gittim hastaneye beta 2 çıktı ama bu yaşıma kadar 1 gün bile geciktiğini hatırlamam tekrarlasam mı testi.

testi bence adetin gecikmesinden bir 10-15 gün sonra dene.benim sonuç öyle çıktı.Dr.um geç döllenme olduğunu 10 günlük olduğunu söyledi.çok minnak dahaaaa....

26,49 da düşük değil mi? Doktor ne dedi hamilesin dedii mi?

Canım ya aynı şey bende de var 6 gün geçti reglim . Beta HCG değeri pazartesi 11,46 iken salı 27,63 olarak çıktı ya ne yapmam gerekiyor kesede görünmedi değer çok mu küçük kızlar?? ((

Canım ya aynı şey bende de var 6 gün geçti reglim . Beta HCG değeri pazartesi 11,46 iken salı 27,63 olarak çıktı ya ne yapmam gerekiyor kesede görünmedi değer çok mu küçük kızlar?? ((

doktor bana bır haftalık daha yenı gec dollenme dedı.ıkı gun sonra tekrar kan tstı yaptır.ben dun aksam yaptrdm bugun sonuc alıcam.

benım dunden berı ara ara kahverengı bas parmagım buyuklugunden bıraz daha kucuk kanama geldı.daha fazlası yok.cok mıdem de bulanıyor acaba yerlesme kanaması mı.bu sabahta aynı sey oldu.

canım benimde aynı şeyleri yaşadığım oldu. bugün gittim doktora dün idrar testinde pozitif çıktı. kan testi 42 gebelik yok beklicez dedi bi hafta daha. seninkide düşük benimki gibi. aynılarını bna da soyledı kendını hamıle say dıkkt et dıye hayırlısı beklıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…