Erkek Bebek ve bhcg yuksekligi arası ilişkiyi doktor mu soyledimerhabalar canım biraz geç olmakla beraber cevap vereyim istedim görür görmez =)) beta hcg değeriyle hiç alakası yokmuş bu işlerin erkek bebeklerde genelde beta hcg yüksek olabiliyormuş bizim erkek ve tek :=)) hayırlı olsun bebeciğin :)) yada bebeciklerin :=)
Hayirli olsun canim sevindim :) beta hcg testi ile ikiz olup olmadigi anlasiliyomu ki ?Benim ilk beta 25, 2 gün sonra 59 , 6 gün sonra 2156 idi. O zaman anlayamamışım,meğer ikizmiş, dün öğrendim.
Evet 2 günde bir 2 kattan fazla artıyorsa orantılı olarak ikiz, tabi eğer dış gebelik olup oranları aşırı dengesiz artıran bir durum yoksa.Ama benim ailemde veya eşimin tarafında ikiz olmadığı için hiç aklıma bile getirmedim, şu an inanamıyorum.[/QUOT 19.11.2014 de b hcg testi yaptirdim ilk defa 1679 cikti bugun de yaptirdm 25932.0 cikti gebeligim 5+7 iken esim.tarafinda da benim taraftada ikiz var ama hic getirmiyorum aklima doktorda biaey soylemedi
Ayy üzerinden bayag bi geçti ama olsun :)) beta HCG yüksekliği erkek bebeklerde de olabiliyormus.zaten sağlık ocagindali doktor bana ya çoğul gebelik yada erkek bebek demişti nitekim oğlum oldu...şimdide hamileyim umarım bu kızdır :))merhaba acaba sonucunuz ne cıktı cok merak ediyorum benim de 4 + 5 degerim 3800 cıktı deger bende merak ediyorum acaba cogul gebelik olabilme ihtimali varmı :)
Bende dun ogrendim hamile oldugumu bchg 3679 cikti tup bebekle 2 tane embryo transfer edildi bir tane kizim var insallah bu kadar yuksek olmasi erkek oldugu icindirAyy üzerinden bayag bi geçti ama olsun :)) beta HCG yüksekliği erkek bebeklerde de olabiliyormus.zaten sağlık ocagindali doktor bana ya çoğul gebelik yada erkek bebek demişti nitekim oğlum oldu...şimdide hamileyim umarım bu kızdır :))
Amin inşallah hepimize gonlumuzdekini hayırlı eylesin Rabbim..3679 tarnaferlemi yoksa kendiliginden oluşan vebelikmi onu anlayamadım eğer doğal yollarla ise evet erkek gibi gözüküyor..Bende dun ogrendim hamile oldugumu bchg 3679 cikti tup bebekle 2 tane embryo transfer edildi bir tane kizim var insallah bu kadar yuksek olmasi erkek oldugu icindirinsallah seninde saglikli hayirli bir kiz evladin olur
Yok benimki tup bebek tedavisiyle olduAmin inşallah hepimize gonlumuzdekini hayırlı eylesin Rabbim..3679 tarnaferlemi yoksa kendiliginden oluşan vebelikmi onu anlayamadım eğer doğal yollarla ise evet erkek gibi gözüküyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?