Bugun aldim sonuclari 149.94,cikti armis cok mutluyum :)
Adetin gecmiydi ne zaman yqptirdin testi bende adet gununde yaptirdim 24.05 cikti cok dusuk geldi banaAdetin gec
NİCE GRL ☺ cnm benimde 48 çıktı 3 gün sonra gel dedi adetim 11 gün gecikti bende meraklıyım korkuom acaba ne dicekler die sence bende mi hamileyimılk kan testımın sonucu 1 hafta adetm gecmıs ıken 48 cıkmstı mal gıbı monıtore baka kalmıstım:)) 48 nedemk dıye arstrmıstım 5 ustu gebelık dedıklerınde ucarak doktra gttım ultrsnla baktı dedı evet rahım kalınlasms lakın gebelık ıcın bısey demek erken olur 3 gn sonra yıne gel testı tekrarla demstı dedım neeee ya hamıleym ya degılm bu nasıl ıs:)))) ama ısler boyle ılerlıomus 3 gn sonra yaptrdıgm testte 178 cıkmstı dedım eeee sımdı ne dıyım mıllete artık hamıleyım dıyebılırsın dedı:)) 1 hafta sonrada kesesını mnk mercımegımızı gorduk cok guzel bır duygu RABBIM ısteyen herkese nasıp etsın.
Canim ya bende yaptırdım tahlil 72 çıktı adetim 2 gun geçti senin kac gun geçti normal mi bu az mi bilemedim yaa :/NİCE GRL ☺ cnm benimde 48 çıktı 3 gün sonra gel dedi adetim 11 gün gecikti bende meraklıyım korkuom acaba ne dicekler die sence bende mi hamileyim
Canım benim 12 gün geçti çarşamba gidicem doktora inş yüksek çıkar betam senin 72 çıkmış benimkinden yüksek çıkmış 2 gün geçti diyorsun benim tahminim gusel bi durum ☺ inş hayırlı cvp alırızCanim ya bende yaptırdım tahlil 72 çıktı adetim 2 gun geçti senin kac gun geçti normal mi bu az mi bilemedim yaa :/
Bakalim canim ikimizinde iyidir insallah minikler saglikla buyuyordur. Sen ne zaman tahlil yaptiracaksin ben yarin gideyim diyorum ama bakalim.Canım benim 12 gün geçti çarşamba gidicem doktora inş yüksek çıkar betam senin 72 çıkmış benimkinden yüksek çıkmış 2 gün geçti diyorsun benim tahminim gusel bi durum ☺ inş hayırlı cvp alırız
Ben çarşamba gidicem randewu aldım ben 15 gün gecmis olcak daha net sonuç çıkar die etrafımdakilerde biraz gec git dedi ondan 48 çıkması normalmi sence hiç sole kadın doğum doktor tanimiyoruzki keşke olsa☺Bakalim canim ikimizinde iyidir insallah minikler saglikla buyuyordur. Sen ne zaman tahlil yaptiracaksin ben yarin gideyim diyorum ama bakalim.
48 deger adetten kacgun sonra cikti tam 8 gun muydu? Bana biraz dusuk gibi geldi ama ne zaman dollenme olduguna da bagli tabiki gec dollenmeuse ve hala adet oladiysan deher katlandi demektir. Benimde 72 cikti ama benim oglumda adetim 1 gun gecince 136 cikmisti o kafami karıştırdı canim.Ben çarşamba gidicem randewu aldım ben 15 gün gecmis olcak daha net sonuç çıkar die etrafımdakilerde biraz gec git dedi ondan 48 çıkması normalmi sence hiç sole kadın doğum doktor tanimiyoruzki keşke olsa☺
Bgn 14 gün oldu adetim gelmeyeli bakalim48 deger adetten kacgun sonra cikti tam 8 gun muydu? Bana biraz dusuk gibi geldi ama ne zaman dollenme olduguna da bagli tabiki gec dollenmeuse ve hala adet oladiysan deher katlandi demektir. Benimde 72 cikti ama benim oglumda adetim 1 gun gecince 136 cikmisti o kafami karıştırdı canim.
Bence normal bnm bildiğim kadarıyla ama dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar sat : 8 ekim
11 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg : 254 çıktı. doktor 5 haftalık hamilesin dedi sizce değer normal mı?
Merhaba ben 3 gün önce beta hcg yaptırdım 612.8 çıktı hamilemiyimBence normal c
Bence normal bnm bildiğim kadarıyla ama dikkat et kendine
10 gün sonra yükselirArkadaşlar merhaba
ben iki kez test yaptım
ikisindede 2. çizgi silikti.daha sonra kan tahlili yaptırdım.beta hcg değeri 0.100 çıktı
bu ne anlama gelir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?