Beta hcg değeri lütfen bakarmısınız

hayırlı olsun canım. kan testini tekrar istemedi benim doktorum. gerek yok dedi. biz de çok şükür keseyi gördük, 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışını duymak için.
Yapilmasi gereken bazi tahliller varmis. Size verdi mi doktorunuz? Benim doktorum pek ilgili olmadigi icin soylemedi hicbisey. Ama bazi doktorlar tahlil istiyorlarmis. Kimi de kalp atisini duyduktan snra istiyormus.

Yapilmasi gereken bazi tahliller varmis. Size verdi mi doktorunuz? Benim doktorum pek ilgili olmadigi icin soylemedi hicbisey. Ama bazi doktorlar tahlil istiyorlarmis. Kimi de kalp atisini duyduktan snra istiyormus.
benim doktorum istedi. muayene için gittğim hastanede yaptırdım hepsini zaten. tam kan sayımı, idrar testi, guatr, tiroid, hormon, kan pıhtılaşma süresi, hiv vs hepsini yazmış sisteme ben gidip sadece kan verdim sonra sonuçlarıma doktor sistemden girip baktı.

naptın canım? var mı yeni bir haber?
Bu gün doktora gittik canım kese görünmedi ama kan tahlili yeniledik tekrar sonucu yarın öğrenirim ultrason da rahim kalınlığı gayet iyi dedi dış gebelik ihtimali de vermedi sıvı gormedigi için şimdilik böyle cncanim:)

O zaman bende bian once farkli bir doktora gidip tahlillerimi yapayim.

Kızlar dünkü beta degerim de 1300 çıkmış pazar günü 394 du artış nasıl 3 gunde

Merhaba kızlar. Bende 3+5 gunlukken tahlil yaptım 12.9 çıktı. Bir önceki gebeligimde kimyasal gebelik yasadigimdan korkudan tahlil yapamadım 4 gün sonra tekrar yaptığımda 497 çıktı simdi bugün gene kan tahlili vericem 4+4 günlük oldum 2 bebek kaybettim biraz korkuyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…