Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bence yarın veya cuma tekrar test verip artışı kontrol edin, önemli olan değerin düzenli artmasiMerhabalar 20 gunde bir adet oluyorum yumurtlama tarihim ekimin 15 di 14 iliski yaşandı dun yani 13 gun beta hcg 22 cikti 2 gun sonra adet gunum yani ayin 30 deger yukselirmi
Ikinci değeri 30 değil, bat günü ayın 30 u bence düzenli artarsa bir problem olmazsizi üzmek istemem ama kimyasal gebelik gibi duruyor kan testi yaptırıp kesinleştirin derim
belki bir mucize olabilir neden olmasın ... benimde 13.günde 18 çıkmıştı kimyasal ile sonuçlandı. sağlıklı gebeliklerde 13.günde 50üzeri hcg çıkıyor genelde tabi yine de allahtan ümit kesilmezIkinci değeri 30 değil, bat günü ayın 30 u bence düzenli artarsa bir problem olmaz
Rabbım büyük cok tesekkur edeirmbelki bir mucize olabilir neden olmasın ... benimde 13.günde 18 çıkmıştı kimyasal ile sonuçlandı. sağlıklı gebeliklerde 13.günde 50üzeri hcg çıkıyor genelde tabi yine de allahtan ümit kesilmez
Bu gun yaptırsam cokmu erken olurMerhabalar bence yarın veya cuma tekrar test verip artışı kontrol edin, önemli olan değerin düzenli artmasi
erken olmaz yaptır derim çünkü hcg gün içinde bile sürekli artıyor. baktırın sizinde içiniz rahatlarBu gun yaptırsam cokmu erken olur
Bence gidip yaptırın içiniz rahatlar hatta özelde yaptırın 2 saate çıkar sonuçBu gun yaptırsam cokmu erken olur
Yaptırdım hemenerken olmaz yaptır derim çünkü hcg gün içinde bile sürekli artıyor. baktırın sizinde içiniz rahatlar
Hemencecik yaptirdimBence gidip yaptırın içiniz rahatlar hatta özelde yaptırın 2 saate çıkar sonuç
Merhabalar 20 gunde bir adet oluyorum yumurtlama tarihim ekimin 15 di 14 iliski yaşandı dun yani 13 gun beta hcg 22 cikti 2 gun sonra adet gunum yani ayin 30 deger yukselirmi
Kuzuuuuu degerim 39.5 yukselmis dun oglen 14.40 yaptırmıştır bu gun 11 40 da iyimierken olmaz yaptır derim çünkü hcg gün içinde bile sürekli artıyor. baktırın sizinde içiniz rahatlar
hayırlısı inşallah :) 2 gün sonra yine kan verinHemencecik yaptirdim
Kuzuuuuu degerim 39.5 yukselmis dun oglen 14.40 yaptırmıştır bu gun 11 40 da iyimi
Cok tesekkurlerrrhayırlısı inşallah :) 2 gün sonra yine kan verin
herkesın bhcg sı baska oluyo kımı 15 20 lerde ogrenıyo kımı 100 ksurlerde. zaten bakarsan hafta hafta bhcg aralıkları cok esnek onemlı olan katlanması. 48 saatte 1 yaptırsan daha ıyı olurdu da sımdı de ıyı baslarda boyle gunde 2 3 kat artıyo sonra 2 gunde 2 kat falan :)) yuksekdıkce artıs 3 4 gunde 2 katlara kadar degıscek :) bu degerlere takılma yeterlı derece artıp kese gorundu mu gerısı zaten kesenın boyutundan bat dan degerlendırılcek falan :) hayırlısıylar kalp atısını da duy ınsallah :))Hemencecik yaptirdim
Kuzuuuuu degerim 39.5 yukselmis dun oglen 14.40 yaptırmıştır bu gun 11 40 da iyimi
Çokkkkkk tesekkur ederimmmmmmmm Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimizeherkesın bhcg sı baska oluyo kımı 15 20 lerde ogrenıyo kımı 100 ksurlerde. zaten bakarsan hafta hafta bhcg aralıkları cok esnek onemlı olan katlanması. 48 saatte 1 yaptırsan daha ıyı olurdu da sımdı de ıyı baslarda boyle gunde 2 3 kat artıyo sonra 2 gunde 2 kat falan :)) yuksekdıkce artıs 3 4 gunde 2 katlara kadar degıscek :) bu degerlere takılma yeterlı derece artıp kese gorundu mu gerısı zaten kesenın boyutundan bat dan degerlendırılcek falan :) hayırlısıylar kalp atısını da duy ınsallah :))
Bata 7gun var sabah test yaptim ama bisey cikmadi sizce erkenmi yaptim bazi belirtilerimde var ama pskolokljikmi acaba durumMerhabalar bence yarın veya cuma tekrar test verip artışı kontrol edin, önemli olan değerin düzenli artmasi