beta hcg değeri nedir buu???

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaslar, benim sat 4 temmuz siklusum ise 29-31 gün arası değişiyor. yani ya 2 ağustosta yada 4 ağustosta regl olmam gerekiyordu. 5 ağustos ta kanda gebelik testi yaptırdım 15.52 çıktı doktor gebelik var gibi ama çok küçük demişti bi hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım bugun de tekrarladım tesi 21.1 çıkmış. çok mu düşük sizce? yardım edin lütfen nedir bu??? çok korkuyorum napmalıyım?

canım benim moralini bozmak istemiyorum ama kimyasal gebelik gibi görünüyor.testin ikisinide aynı yerdemi yaptırdın.hastaneden hastaneye değerler farklılık gösteriyo olabilir.sonucun iki günde bir ikiye katlaması lazım canım.

aynı yerde yaptırdım evet, off ben de ondan korkuyorum ama korktugum basıma gelmez inş diyorum yine de

cnm bence doktora gittiğinde doktor değerlendirir ama bende ilk kanda öğrendim ve doktora gittim iki katına çıkması gerektiğini söyledi 2 günde

inşallah bebeğin sana tutunur cnm hayırlısıyla hamilesindir ama sağlıklı bir gebelik olması için değerlerin 2 günde bir artması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…