1810 lerdeydi 1500 lere düştü daha sonra doktor kanı takip etmeye Gerek yok dedi işte bi daha vermedim. Ama bugün vericem kendim merak ettiğim içinNasıl dı kan değerleriniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1810 lerdeydi 1500 lere düştü daha sonra doktor kanı takip etmeye Gerek yok dedi işte bi daha vermedim. Ama bugün vericem kendim merak ettiğim içinNasıl dı kan değerleriniz?
Nasıl çıktı değerler yazmamışsınız1810 lerdeydi 1500 lere düştü daha sonra doktor kanı takip etmeye Gerek yok dedi işte bi daha vermedim. Ama bugün vericem kendim merak ettiğim için
1000 e düşmüştü değerim zaten 5 gün önce falan düşük yaptım malesefNasıl çıktı değerler yazmamışsınız
Geçmiş olsun canım1000 e düşmüştü değerim zaten 5 gün önce falan düşük yaptım malesef
Teşekkür ederim. Ya şöyle kanamam daha tam bitmedi sayılır yarın doktora kontrole gidicem içerde bişey kalmışmı falan diyebakalim ne dicek.size bişey sormak istiyorum belki bilirdiniz düşükten sonra içerde falan bi acı hassasiyet hissedilir mi ki ya ben şuan öyle hissediyorum karnımın iç açıyo gibiGeçmiş olsun canımkürtaj oldu mu peki?
Saol canım teşekkür ederim inş. Allah herkeze evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun inşallah sağlıkla tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın
Çok geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın allahSaol canım teşekkür ederim inş. Allah herkeze evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kanaman bitmeye yakınken acı hissediyorsan parça kalmış olabilir belkiTeşekkür ederim. Ya şöyle kanamam daha tam bitmedi sayılır yarın doktora kontrole gidicem içerde bişey kalmışmı falan diyebakalim ne dicek.size bişey sormak istiyorum belki bilirdiniz düşükten sonra içerde falan bi acı hassasiyet hissedilir mi ki ya ben şuan öyle hissediyorum karnımın iç açıyo gibi![]()
Test pozitif görünüyor ama idrarda bu pozitiflik çıkıyorsa kanda kesin çıkmalıydı. Koyu renkli kısa süreli kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir. kan testini tekrarlayın isterseniz ancak bunda da çıkmazsa idrar testinin bozuk olduğunu düşünmek gerekBu sekilde
Teşekkür ederimTest pozitif görünüyor ama idrarda bu pozitiflik çıkıyorsa kanda kesin çıkmalıydı. Koyu renkli kısa süreli kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir. kan testini tekrarlayın isterseniz ancak bunda da çıkmazsa idrar testinin bozuk olduğunu düşünmek gerek