Beta Hcg değeri sonradan düzelen var mı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Arkadaşlar selam. Benim tahmini bat günümde hcg 58 çıktı. Beş gün sonra kahverengi kanama başladı ve doktora gittik değer sadece 173 olmuştu. Doktor kimyasal muhtemelen dedi. Kanama başlar hataya kadar dedi. İki gün sonra 193 çıktı. Beş gün sonra 332. Yani hcg iki katına çıımıyor gıdım gıdım artıyordu. 332 çıkan değerden iki gün sonra başka bir doktora gittim dış gebelik şüphesi ile. Vajinal ultrason yaptı ama dış gebelik ile ilgili bir bulguya rastlanmadı. Normal gebelik kesesi var gibi dendi haftaya gel dedi ve o günkü testte hcg 610 oldu yani ilk defa iki katına çıktı.

Bu şekilde olup hcg değeri sonradan düzelen ve hamileliği devam eden var mı?

Çok sağlıklı durmuyor siz yine de sıkı takip edin. İnsallah bebeğin seninledir.

Çok sağlıklı durmuyor siz yine de sıkı takip edin. İnsallah bebeğin seninledir.
Peki vajinal ultrasonda ne zaman belli olur en erken şu anda dış gebelik görünmüyor dedi değerim 610 çıktığı gün. Bir hafta sonra gel dedi ama o ara tüpüme bir şey olur mu acaba?

Peki vajinal ultrasonda ne zaman belli olur en erken şu anda dış gebelik görünmüyor dedi değerim 610 çıktığı gün. Bir hafta sonra gel dedi ama o ara tüpüme bir şey olur mu acaba?
Valla 2500de gel keseyi görürüz demişti doktorumuz. Siz haftayı beklemeyin iki gün sonra tekrar gidin kan takibini yaptırın. 1200 civarı çıkarsa düzeliyor olabilir belki. Ama dediğim gibi çok sağlıklı durmuyor. Tüpünuzun zarar görmesi için henüz erken sanirim. Dış gebelik geçirmedim hic

Sizin yazinizin ustunden cok geçmiş ama durumunuz ne oldu bende suan ayni durumdayim

Sizin yazinizin ustunden cok geçmiş ama durumunuz ne oldu bende suan ayni durumdayim
Maalesef düşük oldu Sağlıksız gebelikmiş ama sizinki devam eder umarım devam edenler de var moralinizi yüksek tutun.

Maalesef düşük oldu Sağlıksız gebelikmiş ama sizinki devam eder umarım devam edenler de var moralinizi yüksek tutun.
süreci yazabilir misiniz rica etsem ? bende benzer bir durum yaşadım.145 ile öğrendim 2 gün sonra 187 oldu 2 gün sonra 335 oldu 2 gün sonra 680 oldu 2 gün sonra 1700 oldu 2 gün sonra 1100 e düştü doktor dış gebelik diyerek küretaj işlemi uyguladı ama herhangi bir kese görünmedi. küretaj işleminin sonucunda bebek bulgusuna rastlanmadı.Hiç bir ilaç kullanmadan değerim kendi kendine düştü.Kimyasal gebelik inancım yüksek ama doktorum inatla dış gebelik diyor.Bulunduğum ilçe çok küçük alternatifimde yok maalesef

Ben adetten önce öğrendim 17 ile. Sonra yavaş yavaş arttı hep iki katına çıkmadı. Bu arada kahverengi lekelrnme oldu iki hafta falan en son düştü. Biz de kese göremedik ama ultrasonda düşük olduğu görüldü çünkü doktor bakar bakmaz tepki verdi anladım. Bence boşverin dış gebelik mi kimyasal mı diye düşünüp üzülmeyin iyice. Sonuçta düşmüş ama siz sağlıklısınız önemli olan bu. En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…