canım bu sonuca göre hamilemisin sen yani
Kızlar bı aydınlatın beniBenim de beta HCG hep. 0 çıkardı şimdi sonuç 3.00 ve adet günüme 14 gün var şüphe varmıdır acaba
Neden bu kadar erken yaptınız merak ettim sadece benimde 3 gün kala 19 du bence yükselir . İnsallah yaniBenim de beta HCG hep. 0 çıkardı şimdi sonuç 3.00 ve adet günüme 14 gün var şüphe varmıdır acaba
5 e kadar hamile degolsinBenim de beta HCG hep. 0 çıkardı şimdi sonuç 3.00 ve adet günüme 14 gün var şüphe varmıdır acaba
Ben gebelik diye gitmedim çok ağrım vardı devamlı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum yine aynı şeyi yaşıyorum sandım doktor gebelik testi istediNeden bu kadar erken yaptınız merak ettim sadece benimde 3 gün kala 19 du bence yükselir . İnsallah yani
Çok eski bir konu ama benimde böyle merak ediyorum sağlıklı bir gebelikmiydiadetten bir önceki değerim 11,50
3 gün sonra 23,90
5 gün sonra 165,1
Adetten 10 gün önce 243 tü şimdi 1244arkadaşlar herkes ilk ölçtürdüğü sonuçlarını yazabilirmi benim değerim çok düşük çıktı ve yanayakıla herkesin değerine tek tek bakmaya çalışıyorum. o an o kadar kötü oluyorki insan en ufak bişey umut oluyor. öyle bi başlık olsa herkes ilk ölçtürdüğü değerlerini yazsa herhalde benim gibi olan diğer kişilerde kolaylıkla bulur ve rahatlayabilirler
hadi herkes yazsın sonuçlarını
adetten ... gün sonra ....... çıktı gibi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?