- 26 Ekim 2020
- 4
- 0
- 1
- 28
Adet olucağım gün yaptırdım 14çıktı
Ertesi gün doktoruma gittim 22 olmuştu
2gün sonra yaptırdım 81,6 olmuş
Sizce kimyasal gebelik olabilirmi benim
Durumumu yaşayan var mı bana Yardımcı olurmusunuz
Ne oldu acaba gebeliğinizAdetimin geciktigi 7.gün 141
9.gün 230
13.gün 1030
Benim adetim 22 ekim'de kanla karışık akıntı geldi. 24 ekimde kanamam başladı. O yüzden sanırım akıntı geldiği gün adet sayılıyormuş. Bu sebeple ben 24 ekimde adet oldum sanıyordum adete beş gün kala 71 çıktı diyordum. Fakat 22 ekimi baz alırsak bata 3 gün kala 71 çıktı değerim canım benm. Seninki kaçarkadaşlar herkes ilk ölçtürdüğü sonuçlarını yazabilirmi benim değerim çok düşük çıktı ve yanayakıla herkesin değerine tek tek bakmaya çalışıyorum. o an o kadar kötü oluyorki insan en ufak bişey umut oluyor. öyle bi başlık olsa herkes ilk ölçtürdüğü değerlerini yazsa herhalde benim gibi olan diğer kişilerde kolaylıkla bulur ve rahatlayabilirler
hadi herkes yazsın sonuçlarını
adetten ... gün sonra ....... çıktı gibi filan
Adete üç gün kala 71arkadaşlar herkes ilk ölçtürdüğü sonuçlarını yazabilirmi benim değerim çok düşük çıktı ve yanayakıla herkesin değerine tek tek bakmaya çalışıyorum. o an o kadar kötü oluyorki insan en ufak bişey umut oluyor. öyle bi başlık olsa herkes ilk ölçtürdüğü değerlerini yazsa herhalde benim gibi olan diğer kişilerde kolaylıkla bulur ve rahatlayabilirler
7 ekimde doğum yaptım canım suan 27günlük anneyimNe oldu acaba gebeliğiniz
Ay çok güzel rabbim size bağışlasın inşallah ben bekliyorum hala adetim 8 günü hcg 419 çıktı şuan hala doktora gitmedim korkuyorum 6+3 günlük benim7 ekimde doğum yaptım canım suan 27günlük anneyim
Cok sukur canim cok sevindimBaşka bir doktora gittim 10000 iken nasıl keseyi görmediler dedi so ra kendisi baktı kesem gözüktü çok şükür bir problem yok canım
Adet gecikmemin 9. Günü verdim beta hcg 1440 çıktı...arkadaşlar herkes ilk ölçtürdüğü sonuçlarını yazabilirmi benim değerim çok düşük çıktı ve yanayakıla herkesin değerine tek tek bakmaya çalışıyorum. o an o kadar kötü oluyorki insan en ufak bişey umut oluyor. öyle bi başlık olsa herkes ilk ölçtürdüğü değerlerini yazsa herhalde benim gibi olan diğer kişilerde kolaylıkla bulur ve rahatlayabilirler
Evet canım üstten baktıCok sukur canim cok sevindimusttenmi baktilar?
Ben de çatlatma iğnesi yaptırmıştım. 13 çıkmıştı adetimin üzerinden 3 gün geçmişti böyleydi değer ve kimysalmış 1 hafta gecikmeyle kendiliğinden adet oldumBende bugün batırdım 8 cıktı sonucumama çaylarla iğnesi yaptirmistim böyle bi durumla.karsilasan var mı kızlar gerçekten hamilemiyim
Ben de çatlatma iğnesi yaptırmıştım. 13 çıkmıştı adetimin üzerinden 3 gün geçmişti böyleydi değer ve kimysalmış 1 hafta gecikmeyle kendiliğinden
6 aylık evliyim düğün olduğundan bugüne hiç korunmadim ama adetim hep 10 gün gecikmeli oldu her defasında sonuç hüsrandı en son 2 aralıkta adet oldum daha da olmadım dr gittim baktı yumurtan var catlatalim dedi ovitrelle iğne yaptı bugün 8.gündü evde test yaptım belli belirsiz cıktı dr gittim hemen kan verdim 8 cıktı pazartesi aile hekiminegidicem tekrar kan vermeye ama bilemedim doktor var ama şuan çok ortada şüpheli dediBen de çatlatma iğnesi yaptırmıştım. 13 çıkmıştı adetimin üzerinden 3 gün geçmişti böyleydi değer ve kimysalmış 1 hafta gecikmeyle kendiliğinden adet oldum
Dediğim gibi kimyasal gebeliği gebelikten saymıyor doktorlar sağlıklı embriyo olmadığı için sen 2 gün arayla tahlil yaptır eğer 2 ve daha fazla kat yükselmiyorsa kimyasaldır6 aylık evliyim düğün olduğundan bugüne hiç korunmadim ama adetim hep 10 gün gecikmeli oldu her defasında sonuç hüsrandı en son 2 aralıkta adet oldum daha da olmadım dr gittim baktı yumurtan var catlatalim dedi ovitrelle iğne yaptı bugün 8.gündü evde test yaptım belli belirsiz cıktı dr gittim hemen kan verdim 8 cıktı pazartesi aile hekiminegidicem tekrar kan vermeye ama bilemedim doktor var ama şuan çok ortada şüpheli dedi
P.tesi gidicem tekrar bakalim rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahDediğim gibi kimyasal gebeliği gebelikten saymıyor doktorlar sağlıklı embriyo olmadığı için sen 2 gün arayla tahlil yaptır eğer 2 ve daha fazla kat yükselmiyorsa kimyasaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?